Copilul Meu drag

Spread the love

 

 

 

 

Eu sunt întregul univers, tot ce te înconjoară, sunt zorile zilei şi căderea serii. Prin Mine munții se înalță, parcă vor să ajungă până la tronul Meu și dealurile la porunca mea dănd roade bogate.

Eu sunt cel care mă joc cu norii și îi modelez în mii de forme misterioase, lăsându-te pe tine să-ți pui imaginația la încercare. Prin tunete Eu îți vorbesc ca un tată ce îi îndrumă copilul spre calea cea dreaptă și prin fulgere îți zâmbesc scumpul meu copil. Eu te protejez prin înțelepciunea pe care ți-o insuflu când te apuci de construcția propriul tău cămin și tot
Eu îl binecuvântez cu toate lucrurile care îți sunt de folos.

Îți dau puterea Mea de a crea o nouă viață dintr-o celulă din tine și darul de a îți ține în brațe făptura micuță a creației tale.

Dragul meu copil, Eu sunt cu tine ca să te încălzesc printr-o rază de soare, atunci când te simți cuprins de răceala acestei lumi. Prin firul ierbii de sub tălpile tale care te gâdilă, Eu te fac să zâmbești și prin mii de flori îți arăt cât de frumos ești. Eu îți ofer frunza îngălbenită ca un semn a vieții tale; precum ea se desprinde de pe ramura copacului și cade lin pe pământ, tot așa sufletul tău se va dezlipi de trup lăsându-l să cadă la pământ și el va veni la Mine.

Eu sunt mereu la ușa inimii tale și bat în speranța că într-o zi mă vei auzi și mă vei invita să colaborăm împreună la îndeplinirea misiunilor și dorințelor tale

Acest articol a fost publicat în Acasă, Glasul Sufletului. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *