Fereastra unui vis

Spread the love

Visul este acea parte suavă din mine, punctul care îmi oferă posibilitatea de a mă elibera de orice greutate. El mă face să devin pentru câteva minute ceea ce mi-aș dori să fiu cu adevărat și mă ajută să ating cele mai înalte dorințe fără ca să fiu oprită.

Visul e locul unde îmi pot întinde aripile și să zbor acolo unde nu voi ajunge niciodată în viața reală. Este o fereastră care se deschide spre tărâmul a unei povești de dragoste, unde te întâlnesc pe tine, om minunat și frumos, care ești versurile iubirii mele.
Împreună fugim spre acel loc știut doar de noi doi, unde fiecare sentiment de al nostru își dezvăluie cele mai adânci taine. Șoaptele tale îmi duc sufletul lângă sufletul tău, topindu-se încet încet, până când devin doar unul și același.

Mă atingi cu privirea ta ca de cer și blândă în care îmi oglindesc toată fericirea mea trăită cu tine.

Tu ești cel din întâi vis care îmi transformă sângele în scântei de foc, mă alinți ușor cu fiecare atingere de a ta și mă iei în brațele tale ca pe un copil dornic să se simte protejat. În vis ne împreunăm mâinile și totul din jur devine universul nostru.

Tu mă rogi să mai stau, dar eu, printre lacrimi îți șoptesc că noi suntem doar un vis ce durează câteva zeci de secunde. Mă despart de tine așa cum și  picăturile de ploaie se despart de nori.

Tu ești ultimul meu vis pe care îl voi lua cu mine și dincolo de moarte.

Acest articol a fost publicat în Acasă, Glasul Sufletului. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Fereastra unui vis

  1. Andreea Ivan spune:

    Minunat articol ! Mi-au dat lacrimile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *