Choco Telegramă, un cadou ideal pentru orice ocazie

Spread the love

 

 

Într-o seară de Decembrie am ieșit să fac mișcare și în timp ce alergam zăresc doi tineri stând pe o bancă. Fiind o fire romantică, mereu mi-a plăcut să privesc îndrăgostiții, să-i observ emoțiile, cum se țin de mână, cum se admiră unu pe altul. Însă acei tineri mi-au atras atenția într-un mod deosebit. Am îndrăznit să mă apropie de ei și în acel moment l-am auzit pe băiat cum îi mulțumea iubitei că a apărut în viața lui, iar ea fără ca să-l lasă să termină ce a avea de spus, l-a sărut.

După câteva clipe el s-a retras și din ghiozdan a scos o cutie de bomboane pe care scria  Choco Telegramă, apoi a îngenunchiat în fața fetei ridicând capacul din carton. Emoția din ochii fetei m-a făcut să înaintez trei pași curioasă să aflu ce se întâmplă.

Când am văzut un inel de aur , am dedus că este vorba despre o cerere în căsătorie. După ce ea a spus da, băiatul i-a pus inelul pe deget și a îmbrățișat-o lăsând cutia cu bomboane pe bancă. Moment în care eu am putut citi mesajul din ciocolată. După semnul întrebării era un spațiu gol unde fusese așezată bijuteria menită să unească destinele celor doi.

 

M-am uitat la acei tineri ce se sărutau sub fulgii de nea care începuse să cadă peste ei, până când mi-a sunat telefonul.

 Era fata mea cea mare anunțându-mă că deja au ajuns prietenele cu care am plănuit ca în acea seară să ne vedem la mine. Am pornit spre casă având o stare plăcută.

– Mami, uite ce cadou ne-a adus Ionela. Dar Ștefania nu m-a lăsat să le mănânc pentru să vezi și tu ce scrie pe aceste bomboane. Mi-a spus Sabina în timp ce îmi puneam geaca în cuier.

– Păi, are dreptate. În plus, știi doar că nu este bine să mâncam dulce seara. I-am spus când am luat în mână acel cadou din ciocolată și am citit mesajul, lucru ce m-a făcut să zâmbesc.

După ce puștoaca de cinci s-a retras la joacă, am întrat în living unde eram așteptată.

–  Scuzați-mă, dar am fost părtașă la o cerere în căsătorie foarte originală, inelul era pus într-o cutie de bomboane pe care scria acele cuvinte magice. Apropo Ionela, ai de gândit să pleci undeva, de le-ai dus de pe acum cadouri fetelor? Am început eu să vorbesc.

– Da. Eu și Dan vom pleca pe 23 în Republica Dominicana, visul nostru de când ne cunoaștem și acum este pe cale să se îndeplinească.

– Super! Mă bucur pentru voi.

– Voi v-ați pregătit pentru sărbători? Copiii pe ce dată iau vacanță?

– Pe 18. Apropo, de unde ai găsit această cutie de bomboane? Că mi se pare un cadou perfect pentru educatoare și profesori.

 

– Da. Sunt niște idei de cadouri foarte înteresante. Chiar și  mama a primit de la o elevă o asemenea cutie de bomboane cu un mesaj din ciocolată, era foarte încântată de acel cadou, pe care l-a ținut în vitrină până când Darius și-a dat seama ce sunt. S-a rugat de bunica până ce a desfăcut cutia. Am gustat și eu o bomboană și chiar sunt foarte bune. A spus Cristina.

– Se găsesc pe site-ul, chocolissimo.ro, este o ciocolată belgiană premium. Aceste produse te surprind mereu, nu doar prin mesaje, ci și prin gustul lor rafinat. În plus, sunt ca niște telegrame pe care le poți primite în orice oraș din țară. De când am descoperit Choco Telegramă, mi-e foarte ușor să le fac cadouri părințiilor mei, întru pe acest site aleg un  mesaj din ciocolată și le trimit direct pe adresa lor. Spunea Ionela în timp ce îmi arăta site-ul.

 

Choco Telegramă devenise subiectul principal acelei seri, toate încercam să găsim mesaje potrivite pentru a cumpăra cadouri din ciocolată belgiană premium. Am întrat pe site și în timp ne uitam la acele produse din ciocolată, ne-am lăsat purtate de imaginație.

– Ar putea fi un cadou din ciocolată ideal pentru copiii, de exemplu acest mesaj ” Te iubesc, mama!” Am putea pune bomboanele într-o altă cutie și le amestecăm literele încât să fie ca un puzzle, iar ei să descopere mesajul. Și-a spus idea Angela.

– Sau ar putea fi un mesaj pentru ai face ziua mai frumoasă cuiva drag. Le-am sugerat eu.

– Uitați că pot fi și un mijloc de a-ți cere scuze. Adăugă Cristina.

– Eu aș spune că aceste cutii de bomboane pot fi niște idei de cadouri ideale pentru orice ocazie. Spuse Ionela .

După ce prietenele mele au plecat, am întrat din nou pe chocossimo ro la categoria Choco Telegramă și am ales câte un  mesaj din ciocolată pentru persoanele dragi, pe care îmi doream să le surprind într-un mod plăcut în perioada sărbătoriilor de iarnă.

Articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *