Mobilă pentru baie modernă de la SavinDue

Spread the love

Locuința mea înseamă un mic univers pe care eu l-am  creat. Mereu sunt atentă ca fiecare colț din casă să arate exact așa cum îmi doresc,  până și baia am încercat să o amenajez în așa fel încât să-mi ofere confortul de care am nevoie pentru a mă putea relaxa.

Cum trebuie să fie o baie elegantă

Am ales gresie cu un contrast de albastru care mă duce cu gândul la valurile unui ocean, iar faianța este albă, încât să se creeze o armonie  de culori care mă ajută să mă liniștesc și îmi dă o stare pozitivă. Singurul lucru care îmi displăcea și mă înfiora era ecoul,  fiind o baie spațioasă  care trebuia să fie mobilată.

Însă problema mea era faptul că indiferent ce mobilă  aș fi  cumpărat se uza in mai puțin de trei ani și eram nevoită să o  înlocuiesc cu alta nouă. Așa am ajuns la concluzia că mai bine să încerc, să mă obișnuiesc cu acel ecou deși nu era deloc plăcut, decât să învestesc bani în mobilă și să cumpăr doar o simplă mască de chiuvetă la 400 lei.

Mobilă elegantă de baie de la SavinDue

După un timp o colegă de serviciu, care știa de mica mea problemă, m-a întrebat dacă am auzit de SaviniDue, mobiliă de baie cu sesing modern, povestindu-mi că ea și-a cumpărat o mobilă pentru baie de pe acest site.

Părea foarte încântată  de alegerea ei pe care o făcuse din colecția Idea, super mobilă  pentru baie .  A început să-mi spună că este un model de mobilă nou, personalizat, creat special pentru băi moderne, dulapurile suspendate oferindu-i  spațiul de depozitare de care are nevoie. Colega era foarte mulțumită de oglinda cu un sistem de iluminare led. De când  are această mobilă,  baia ei a devenit un loc plăcut unde își poate acorda atenție fără să mai fie deranjată.

 

Entuziasmul din vocea colegei mele m-a făcut curioasă și fără să mai stau pe gânduri  am accesat acest site. Mi-au fost de a ajuns doar cinci minute să mă uit la  acele  articole care erau  foarte interesante și păreau originale. Cel puțin eu până atunci nu mai văzusem asemenea modele de mobilă pentru baie și mi-am dat seama că în sfârșit am gâsit rezolvarea la problema mea.

De  la un minut la altul am devenit mai curioasă, am început să caut mai multe informații despre acest magazin. Am intrat și pe pagina lor de Facebook SavinDue, unde am găsit informațiile necesare despre fiecare colecție de mobilă creată în așa  fel încât să dea o eleganță băii.  Această pagină are peste 3.490 de aprecieri, număr ce mi-a dat încrederea de care aveam nevoie pentru a face o nouă încercare să-mi mobilez baia.

Recunosc că mi-a fost greu să mă decid asupra unui  singur model, prima dată am vrut să aleg un tip de mobilă din colecția Akri, mobilă elegantă pentru băii mici deoarece îmi plăcea forma ei, contrastul de culori. Deja mă imaginam stând în fața acelei oglinzi iluminată cu led. Într-adevăr era foarte frumoasă, elegantă, însă pentru baia mea ar fi fost prea mică. Din acest motiv am căutat alt model de mobilă cu dimensiunii  mai mari.

La un moment dat am văzut un model din colecția Oikos, mobila ideală pentru baia mea. Era un model  care mi-a atras atenția cel mai mult.  Avea dulapuri, ceea ce mă încânta. Masca de chiuvetă avea trei sertare și culori, care mi-au plăcut. Era perfectă  pentru o baia spațioasă.

Am sunat la numărul de telefon de pe savinidue.ro întrebând dacă se pot face modificări la masca de la chiuvetă în cazul în care nu se potrivește. Reprezentatul magazinului mi-a răspuns că ei vor monta mobila și vor face modificările necesare.

Când s-a încheiat convorbirea telefonică,  am făcut comandă online.  În coș am mai adăugat și un capac pentru wc care ulterior s-a dovedit a fi foarte rezistent.

Baia ideală cu ajutorul mobiliei de la SavinDue

După două zile mobila a fost livrată acasă și montată de un reprezentat SaviniDue. Din acea zi, aspectul băii mele s-a schimbat total, fiecare piesă și-a găsit locul. Nu îmi venea să cred că am mobilă în baie cu trei sertare spațioase, două dulapuri unde mi-am pus toate accesoriile de păr, parfumurile, cosmeticele, plus două rafturi pe care am așezat lumânări parfumate, ornamente pentru baie făcute din scoici și o mică boxă, deoarece ador să ascult muzică atunci când fac baie.

Încă de la prima atingere îți poți da seama că această mobilă este făcută dintr-un material calitativ, foarte bine finisat, iar culoarea gri închis aleasă de mine se potrivește cu nuanțele gresiei și ale faiantei din baie.

Acum acel ecou deranjat a dispărut și baia mea arătă exact cum mi-am dorit din totdeauna, luminoasă, spațioasă, elegantă. Am senzația că baia mea s-a transformat într-un mic salon de înfrumusețare.

Pentru mai mult confort am pus un covoraș pufos, alb pe care stau desculță și mă privesc în oglinda rotundă iluminată cu led în timp ce mă machiez. Datorită acestei mobile minunate, baia a devenit pentru mine locul unde mă relaxez și mă încarc cu energie pozitivă.

Piesele mobiliei de la SavinDue sunt prelucrate cu multă atenție și creativitate astfel arătând că mobila pentru băi poate fi elegantă. Acest brand își surprinde mereu clienți cu noi modele de mobilă pentru băi.

Mobila de la SavinDue este cea mai bună alegere a mea pentru casă, iar acest lucru mă face s-o recomand cu drag familiei, prietenilor, chiar și vouă cititorilor acest brand de înaltă clasă.

Proba exrtraconcurs lansată de Superblog

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *