SuperBlog, o nouă provocare

Spread the love

 

 

Timidă, dar cu sufletul deschis spre noi experiențe, voi intra în competiția  SuperBlog, despre care o prietenă mi-a povestit acum câțiva ani. Mi-a spus cum se desfășoară acest concurs, cum ea trebuia să scrie articole după anumite cerințe. Dar în același timp i s-a oferit șansa să fie creativă și ca bonus a primit note. Acest lucru a ajutat-o să-și vadă propriul progres. A mai zis că această competiție i-a oferit o experiență unică, pe care a fost hotărâtă s-o mai repete, deoarece a descoperit foarte multe lucruri despre pasiunea ei pentru scris.

Această idee referitoare la competiția SuperBlog mi-a surâs. Însă recunosc că până acum nu m-am simțit pregătită să particip, deși în sufletul meu mereu a existat această dorință, pentru că mi se pare o provocare care poate să-mi aducă benefici în activitatea mea de bloggeriță.

Am urmărit pe pagina de Facebook SuperBlog ultimele două ediții. Mă uitam la cerințele probelor. Citeam din când în când câte un articol, curioasă să văd în ce fel scriu participanții, ce se comunica pe grup în acea perioadă. Toate aceste lucruri m-au făcut să-mi doresc și mai mult să fiu și eu printre concurenți.

Am participat la două probe extra concurs și mi-a plăcut foarte mult această experiență. Deși simt acea senzație pe care o ai înainte să încerci un lucru nou, mă întreb dacă sunt suficientă de pregătită pentru acest pas. Dar, până la urmă nu ai nu de unde să știi, ce poți și ce nu, până când nu încerci. Așa că, m-am hotărât să particip la aceasta ediție.

De un an mă joc cu imaginația mea, scriind povești, advertoriale, compunând poezii. Dar mă întreb cât de bine scriu, cât de bine reușesc să transmit mesajul lucrărilor mele cititorilor și mai ales până unde poate să ajungă imaginația mea. Simt că în acest concurs voi găsi răspunsurile la aceste întrebări. De aceea SuperBlog va fi o competiție cu mine însumi, în care sper să trec peste anumite bariere care se află în mintea mea și care mă țin pe loc. Să mă descopăr, să învăț despre advertoriale în așa fel încât să ajung să le scriu într-un mod cât mai armonios, dar în același timp să fie cât mai informativ.

Nu în ultimul rând aștept cu nerăbdare orice premiu, bineînțeles, dacă o să merit vreunul, dar mai ales notele care vor fi bosul meu suprem.

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Evenimente. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *