Answear. poate fi inspirația ta vestimentară

Spread the love

Aproape zilnic sunt întrebată care este secretul, ce mă face să strălucesc zi de zi și de unde am această stare de bucurie. Acum simt că este momentul să-l împărtășesc cu voi dragi cititori, dar nu înainte de a vă povesti cum l-am descoperit:

În copilărie mi se spunea rățușca cea urâtă, pentru că eram mică de statură, foarte slabă, cu nasul lung și subțire, creolă la ten. Toți colegii de la școală și copiii din cartier râdeau de aspectul meu fizic.

Acel comportament al lor m-a urmărit mulți ani chiar și la maturitate, împiedicându-mă să am încredere în mine. Obișnuiam să-mi ascund corpul sub haine cât mai largi, evitam să mă privesc în oglindă și efectiv fugeam de oameni de teamă să fiu luată în râs.

Cum am descoperit firma Answear

La un moment dat când deja eram oarecum resemnată, primesc un colet de la firma Answear, despre care nu știam nimic. Atunci mi-am sunat sora crezând că îi aparține acel pachet. Dar ea mi-a spus că este o rochie de la o firmă de renume în lumea vestimentară și mă roagă s-o port la cursul ei vestit de absolvire, care urma să aibă loc în acea după-amiază. După ce i-am  explicat pentru a mia oară de ce nu mă voi îmbrăca niciodată într-o rochie,  mi-a spus s-o fac pentru ea, măcar de această dată.

Cum mi-a schimbat viața firma Answear

Atunci am deschis coletul de la Answear  în care se afla rochia din categoria https://answear.ro/h/rochii-albe.html#page=3

care ne propune cele mai elegante rochii de zi, pe care draga mea sora mi-o  arătase în urmă cu o săptămână, cerându-mi părerea despre ea.

Era o rochie albă cu mâneci lungi,  dintr-un material foarte fin, cu o centură în zona taliei. Îmi plăcuse așa de mult, încât i-am spus că mi-aș fi dori s-o pot purta.

 

După câteva minute de ezitare, m-am îmbrăcat cu această rochie care îmi venea deasupra genunchilor.  Apoi cu oarecare teamă, m-am dus în fața oglinzii. În timp ce mă priveam, am realizat cât de frumoasă eram și ce bine îmi stătea în rochie, chiar și picioarele mele erau superbe. Pentru prima dată m-am simțit grațioasă, frumoasă, mă bucuram de mine însumi atât de mult  încât începusem să dansez.

Pentru câteva secunde am avut sentimentul că sunt o prințesă care emană grație în fiecare mișcare de a ei. Atunci m-am uitat la acea femeie frumoasă și i-am promis că din acel moment va străluci în fiecare zi. Înainte de a mă îndepărta de oglindă, i-am făcut cu ochiul, transmițându-i toată iubirea mea pentru ceea ce este ea și pentru frumusețea ei.

Answear a devenit viața mea

Când m-am întors acasă de la cursul festiv unde am fost foarte apreciată și admirată de toată lumea, am intrat pe site-ul https://answear.ro/ care reușește să adune peste 400 branduri vestimentare pentru adulți și copii, începând de la îmbrăcăminte, încălțăminte până la accesorii.

Era ca și cum ceva sau cineva îmi spunea ”Aici e locul în care sunt deja răspunsurile la întrebările tale despre cum să te îmbraci, care articol vestimentar  te avantajează, cum să dai strălucire personalității tale și prin haine.”

 

Aproape instant au apărut produse vestimentare din toate categoriile pentru toate  gusturile. În acel moment am început să compun ținute pe care le adăugam în  coșul de cumpărături. Prima ținută pe care am creat-o a pornit de la un trenci din categoria   https://answear.ro/h/trenci.htm unde se  găsesc cele mai moderne modele.

Pentru acel trenci, tot de pe site-ul magic, așa cum îl consider, am ales o cămașă albă din bumbac foarte subțire,, o pereche de pantaloni de blugi pe picior, cu talie înaltă, lungi,  și o pereche de pantofi cu toc subțire. O ținută care avea să mă facă să mă simt fericită, frumoasă chiar și după o zi grea de muncă.

Din acea zi mi-am schimbat radical atitudinea, am început să am încredere în mine, să mă simt din ce în ce mai frumoasă, atrăgătoare, să mă apropii de oameni și să-mi fac prieteni. Am învățat să mă  apreciez. Acum îmi plac formele corpului, nasul meu lung, dar cel mai important lucrul este faptul că îmi las feminitatea pe care o ascundeam.

Sunt fericită împreună cu Answear

Pentru a deveni femeia de azi, cea plină de viață, mai întâi a trebuit să mă descopăr pe mine însumi. De fapt, ăsta este marele meu secret, am încetat să mă judec. În prezent mă iubesc așa cum sunt,  am ajuns să mă înțeleg, să-mi trăiesc fiecare sentiment în parte fără să le mai ignor, așa cum o făceam în trecut. Pe zi ce trece mă consider cea mai bună variantă  a mea.  ȘI asta datorită și celor de la Answear.

Îmi zâmbesc de fiecare dată când trec prin fața unei oglinzi,  mă răsfăț oricând am ocazia și îmi fac un cadou săptămânal cu o haină sau vreun accesoriu luat de pe Answear.

În încheiere vă invit cu drag să faceți o plimbare în acel loc care pentru voi este o sursă de inspirație, faceți o fotografie sau un filmuleț. Apoi postați pe contul vostru de Instagram și participați la concursul lansat de https://lifespirationstartshere.answear.ro/  unde puteți câștiga 5000 lei pentru cea mai frumoasă postare. Această experiența  ar putea fi acel click de care aveți nevoie pentru a face o schimbare în viața voastră.

 

 

Articol scris pentru proba 1 SuperBlog 2021

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *