AutoGedal ne propune piese și accesorii auto de cea mai bună calitate

Spread the love

Suntem  creatori de amintiri. Tot ceea ce trăim în acest moment, ne va rămâne în minte pentru totdeauna sau într-o fotografie dintr-un album, care peste ani  ne va aminti de noi ,cei de acum. În fiecare zi le culegem în memorie și le depozităm într-un colț din sufletul nostru.

Cele mai puternice sunt  din copilărie,  care ne pot marca tot restul vieții, deoarece ele sunt oferite de părinți care erau cândva tot universul nostru.

Din acest motiv eu și soțul meu obișnuim să facem multe excursii cu copiii noștri  deoarece dorim să le creăm amintiri frumoase. În același timp vrem ca ei să-și cunoască țara exact așa cum este, nu cum le -o arată alții, să descopere locurile, tradițiile și istoria ei.

Facem câte o ieșire de fiecare dată când simțim că suntem prea obosiți, cuprinși de griji, de probleme, de rutina de zi cu zi. Uneori avem impresia că  devenim niște roboți care execută doar comenzi, fără să mai simțim că trăim. În acel moment ne dăm seama că avem nevoie de o evadare. Atunci ne luăm copiii și plecăm la munte sau la mare.

în acele zile mașina devine  „căsuța noastră  pe patru roți” așa cum îi spun cei mici. De fiecare dată suntem foarte atenți, cum ne pregătim autoturismul de drum, având grijă să nu ne scape niciun detaliu, deoarece vrem  ca fiecare călătorie a noastră să fie cât mai confortabilă. Mașina trebuie să fie curățată, aerisită  înainte de a ne porni la drum și mai ales, să nu ne lipsească acele perne speciale pentru călătorit și parfumul auto care ne dă o stare de bine.

Soțul meu, cu o săptămână înainte de plecare, verifică fiecare piesă de la mașină, le schimbă pe cele  care nu mai sunt într-o stare funcțională bună și ar putea să cedeze în orice moment. Este o treabă pe care îl obosea în trecut deoarece era nevoit să umble zile întregi din magazin în magazin pentru a căuta piesele potrivite pentru autoturismul nostru și de multe ori nu găsea.

Pregătirea mașinii pentru excursie cu AutoGedal

În urmă cu doi ani niște prieteni  ne-au povestit despre AutoGedal.ro care le propune clienților cele mai calitative piese și accesorii auto pentru orice tip de autovehicul. De atunci întreținerea mașinii a devenit floare la ureche pentru noi datorită acestei firme, care ne oferă de toate.

Pe acest site mai găsim accesorii auto, cum ar fi adaptorul reducție priză remorcare de la 13 la 7 pini foarte rezistent, covorașe dintr-un cauciuc de înaltă calitate.

Tot aici vom găsi cutii portbagaj de toate dimensiunile pentru capotă sau cutii pentru cârlig dintr-un material rezistent foarte spațioase.

În dimineața, când ne pregăteam să plecăm pentru un weekend la munte, de această dată cu finii, fetița noastră m-a rugat s-o las să-și ia bicicleta cu ea.

Atunci i-am spus că nu încape în cutia portbagaj  pe care  soțul dorea s-o prindă de cârligul de remorcare cumpărat de pe AutoGedal.ro,  unde se poate găsi cârlige pentru orice tip de autovehicul.

Acest cârlig de remorcare luat de noi are un sistem de prindere foarte simplu, tip semi demontabil cu șurub, dintr-un material rezistent care are capacitatea de a trage 1770 kg .

Pentru că portbagajul mașinii noastre este mic, aveam nevoie mereu de acea cutie portbagaj și de fiecare dată trebuia să luăm cu noi un cârlig de remorcare  de rezervă deoarece cedau tocmai când îți era lumea mai dragă.,

Când încercam s-o liniștesc pe cea mică, mi-am adus aminte de o excursie prin Maramureș. Într-o zi, în  timp ce ne jucam împreună cu copiii, unul dintre jocurile pe care obișnuim să le învățăm în călătoriile noastre, am observat că lipsea portbagajul din spate. În acel moment  soțul a tras mașina pe dreapta. Când am coborât din autoturism, am văzut că cârligul de remorcare este rupt. Ia cutia portbagajul de unde nu-i. Ce era de făcut, decât să ne întoarcem mașina și să pornim prin ploaie în căutarea cufărului pierdut, făcând haz de necaz pe seama întâmplării.

Într-un târziu am găsit acea comoară a noastră. Deși, ploua din ce în ce mai tare, ne-am dat jos din mașină și am schimbat acel cârlig.

Plimbare fără griji cu AutoGedal

De când avem acest cârlig de la AutoGedal grija de a pierde portbagajul pe drum, a dispărut.

Încercam să-mi împac fetița de 7 ani care spunea plângând, că ea nu merge nicăieri fără bicicleta ei. Am și lăsat-o să stea puțin singură sperând că se va calma. Mișcarea nu a mers, plângea din ce în ce mai tare, încât  mă gândeam că o va ține așa o parte bună din drum, fără ca nimeni s-o poată liniști. În plus și fratele ei era bosumflat tot din acest motiv.

Excursie cu biciclete cu ajutorul celor de la AutoGedal

Însă salvatorul acelei situației a fost finul nostru, care a venit cu ideea să monteze suportul pentru biciclete la mașina lor. În mai puțin de 20 minute  suportul, pe care l-am achiziționat tot de pe AutoGeadal,  a fost  montat foarte ușor. Apoi am  pornit la drum.

Acest suport pentru 4 biciclete – Peruzzo Arezz 667/4, se prinde pe cârligul de remorcare doar printr-o simplă  strângere a unui șurub, este realizat  din oțel de cea mai bună calitate. Are un sistem de prindere din manșoane și chingi din cauciuc pentru orice tip de bicicletă. Imobilizarea lor se face prin legarea între ele cu o chingă.

Suportul de la AutoGeadal, se strânge și poate fi pus în garaj sau într-un alt loc pentru depozitare fără să ocupe prea mult spațiu.

În această călătorie am putut lua nu doar bicicletele copiilor, ci și pe ale noastre, lucru care ne-a încântat foarte tare deoarece de mult ne doream să le avem cu noi la munte.

Peste trei ore am ajuns la Brașov, un oraș înconjurat de munții, unde am vizitat monumente istorice. povestindu-le copiilor mai multe despre trecutul orașului. Pentru că am încercat să evităm aglomerația cât mai mult posibili, ne-am luat bicicletele și ne-am plimbat prin oraș bucurându-ne de frumusețile locului.

Sursă foto: google.ro

După această plimbare, am pornit din nou la drum spre Comuna Bran. De pe scaunul din dreapta admiram peisajele superbe, priveam munții, dealuri, acele nuanțe de verde, cerul senin. Totul a fost minunat.

Din când în când observam copiii cum se uitau fericiți la mașina din fața, la bicicletele lor bine așezate pe suportul achiziționat foarte trainic.

Următorul popas a fost la vestitul castel Bran, era prima dată când îl vizitam. Cu toți  ne-am lăsat cuprinși de farmecul acestui loc, încât am avut senzația că ne-am teleportat în trecut și aflăm lucru noi despre personajele  istorice, printre care s-a numărat și Vlad Țepeș.

Am fost profunzi impresionați de acel moment deoarece peisajul din jurul castelului era superb,, parcă era rupt dintr-o carte de povesti.

A doua zi am vizitat orașul Râșnov, tot din  județul Brașov. Unul dintre cele mai liniștite locuri din țară, în care  oricine se va relaxa și unde poate să-și  găsească inspirația și  să realizeze că sunt de ajuns doar două ore să evadeze din oraș, pentru a se încărca cu energie pozitivă.

Excursie fericită datorită firmei AutoGedal

Datorită finilor, visul nostru de a merge cu bicicletele la munte, s-a îndeplinit. Atât noi, cât și copiii, ne-am bucurat din plin de un traseu motan parcurs cu bicicletele.

  Sursă foto: google.ro

Această experiență a fost cea mai frumoasă de până acum și sunt convinsă că ai noștri micuți își vor aminti cu drag de ea.

Articol scris pentru proba 2 SuperBlog

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la AutoGedal ne propune piese și accesorii auto de cea mai bună calitate

  1. Bobzy spune:

    Frumoasa descriere. M.am regăsit în multe din întâmplările descrise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *