AVBS Credit îți oferă creditul de care ai nevoie

Spread the love

 

În urmă cu un an mi s-a îndeplinit un mare vis, acela de a avea posibilitatea să lucrez ca jurnalist economic la un ziar de profil. Scopul ziarlui  este de a le aduce la cunoștință cititorilor ultimele informați despre tot ce se întâmplă în domeniul financiar. Încercăm să le dăm oamenilor sfaturi utile despre investiții, credite bancare, bursă  etc. O rublică importantă al ziarului sunt poveștile ale antreprenorilor de succes din România.

Am o admirație aparte pentru acei oameni care prin propriile forțe au ajuns să-și construiască o carieră de succes in lumea afacerilor. Printre aceste persoane care pentru mine sunt modele de viață, se numără și Valentin Anghel. Îl puteți găsi pe Facebook la pagina:  https://www.facebook.com/BrokerValentin.

El este fondatorul  celebrei firmă  AVBS Credit și deține funcția de director al Asociației Române  a brokerilor de credit. De a lungul anilor a arătat că este unul dintre cei mai pasionați antreprenori prin ceea ce face reușind să  înființeze cea mai de succes companie bancară accesibilă pentru persoane fizice și juridice.

Mare mi-a fost bucuria când domnul Valentin Anghel a acceptat  să-mi dea un interviu.  Pentru mine a fost ca un vis împlinit deoarece visam încă din facultate  să-i iau  un interviu  acestui domn care pentru mine este o lecție de viață,

 

Acum cu două zile, am vorbit cu domnul Valentin Anghel pe Skype. A fost o întâlnire agreabilă, a fost tare amabil, mi-a răspuns la toate întrebările.

-Pentru cititori vă rog să ne spuneți mai multe despre dv și despre firma pe care o conduceți? Cum s-a născut AVBS Crediit, De unde a pornit totul?

-Totul a pornit dintr-o nemulțumire de a mea. Aveam un job la un notariat din București, in același timp colaboram cu alte 40 de notariate, din capitală și Ifov. Câștigam 500 de euro pe lună la 26-27 de ani și nu știam ce să fac cu ei. Nu-mi doream o casă, mașină aveam de la serviciu. Din punct de vedere financiar nu duceam lipsă de nimic. Din acest motiv am reușit să adun o sumă de bani. După 5 ani am simțit nevoia de o schimbare, mă întrebam dacă cu acea sumă pot să-mi construiesc  o afacere de la zero. De aici mi-a venit ideea să-mi creez propria mea afacere. În acea perioadă aveam o prietenă care mi-a spus pașii pe care trebuie să-i urmez pentru a înființa această firmă de intermediere credite. În 2007 am fondat compania AVDS Credit și în momentul de fața avem peste 30 de parteneri 

În acea perioadă aveam o prietenă care mi-a spus pașii pe care trebuie să-i urmez pentru a înființa această firmă de intermediere credite. În 2007 am fondat compania AVDS Credit și în momentul de fața avem peste 30 de partenerii

-De ce ar alege o persoană să facă credit la AVBS Credit?

-Oamenii aleg să facă credite bancare la noi pentru că ne definim prin seriozitate și profesionalism și suntem flexibili și deschiși în discuțiile cu clienții noștri. Compania are experiența necesară de a înțelege cât de importante  pot fi aceste servicii pentru oameni. Un alt aspect foarte important este că AVBS Credit percepe comision

-De ce AVBS Credit nu percepe comision la obținerea un împrumut bancar?

AVBS Credit nu percepe comision deoarece suntem comisionați de băncile și IFN-urile cu care lucrăm, și doar în cazul în care dosarul este aprobat. Astfel, băncile și IFN-urile aleg să lucreze cu noi și să-și reducă costurile pe care le-ar fi suportat cu deschiderea unor noi sucursale și pentru angajarea unor noi agenți, în vederea câștigării unor noi clienți.

-Ce tipuri de credite se pot obține la compania dv?

-Orice tip de credit, menit să satisfacă pe oamenii cu cele mai ambițioase proiecte, să-și rezolve cele mai apăsătoare nevoi financiare.

-Ce fel de dobândă poate alege clientul?

-Acest aspect depinde de produsul bancar sau non-bancar ales, de situația financiară proprie, chiar și de situația economică de la momentul solicitării. Te poți baza pe cunoștințele solide de economie ale angajaților firmei  care dau sfaturi cu privire la acest aspect.

-Dacă persoana care vrea să facă creditul, are un program aglomerat și nu poate veni mereu la bănci, AVBS Credit are posibilitatea s-o ajute cumva?

-Da. Suntem la dispoziția clienților pentru a ne ocupa de aceste probleme. Suntem flexibili și oricine se poate baza pe faptul că va primi toate informațiile necesare și sfaturile cele mai bune în alegerea unui produs de creditare, fără a pierde timp pe drumurile dintre bănci

-Se poate obține un împrumut bancar și dacă oamenii sunt reportați la biroul de credite?

-Istoricul de creditare este analizat pentru fiecare client în parte. Dacă la un moment dat cineva a întâmpinat dificultăți care l-a adus în imposibilitatea achitării la timp a creditelor, nu înseamnă ca i s-au închis toate porțile. Noi vom încerca să găsim o soluție de finanțare potrivită nevoilor actuale al clientului respectiv.

-Ce venituri trebuie să aibă o persoană pentru a putea să apeleze la serviciile AVBS Credit?

-Orice tip de venit poate reprezenta o bază pentru acordarea unui credit. De la veniturile din salarii, la încasările de tip P.F.A. sau P.F.A. cu normă de venit, până la veniturile din străinătate și dividende. Însă, este foarte important ce procent din respectivul venit poate fi luat în considerare. Se poate trimite un e-mail pe adresa office@avbs.ro sau se poate suna la numărul de telefon 021.230.43.43 sau să se completeze formularul de aplicare de pe site și în cel mai scurt timp clientul va primi un răspuns la solicitarea lui.

-Se poate apela la serviciile companiei dv din orice oraș din țară?

-Desigur, suntem prezenți în București și în alte orașe din țară. Se poate scrie un e-mail pe adresa office@avbs.ro sau se poate suna la numărul de telefon 021.230.43.43 sau se poate completa formularul de aplicare de pe site și noi vom găsi cel mai apropiat broker de credite de zona clientului.

-Și ultima întrebare, în cât timp se poate obține un credit?

-în funcție de tipul de credit pentru care a optat clientul, dar și de alți factori, durata de aprobare variază de la câteva zile pentru creditele de nevoi personale, până la 3-4 săptămâni pentru creditele ipotecare.

-Acestea au fost întrebările mele. Vă mulțumesc! Mi-a făcut o deosebită plăcere să stau de vorbă cu dumneavoastră și să aflu aceste informați despre credite bancare utile pe care cititorii se vor bucura sa le citească. O să vă anunț când va apărea articolul în ziar. Numai bine vă doresc!

-Și pentru mine a fost o plăcere! O zi bună în continuare!

Mă simțeam fericită  că în sfârșit că am avut ocazia de a sta de vorbă  cu domnul Valentin Anghel,  directorul companie AVBS Credit. M-am convins de ce această firmă are atâta succes.

La AVBS Credit  se găsesc cele mai avantajoase oferte  de credite bancare.

Dacă sunteți curioși să-l cunoașteți mai bine pe domnul Valentin Anghel, îl puteți urmări pe canalul său de Youtube. Vă asigur că n-o să regretați. Numai bine!

Articol scris pentru proba 4  Superblog

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la AVBS Credit îți oferă creditul de care ai nevoie

  1. Valentin Anghel spune:

    Mulțumesc pentru articol, mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *