Cu Vindem-Ieftin.ro economisesc timp și bani

Spread the love

Acasă e locul unde ne relaxăm după o zi de muncă, unde ne petrecem cele mai frumoase clipe alături de cei dragi și le împărtășim sentimentele noastre.. Acasă pentru mine înseamnă sursa de energie, de inspirație, unde mă regăsesc. E ca un cufăr în care adun și ofer amintiri. Este cel mai special loc pentru fiecare membru al familiei. Din acest motiv am grijă să fie luminos, armonios și din această cauză dau o mare importanță renovării casei. Însă am dat greș de fiecare dată când am vrut să fac ceva în acest sens, deoarece nu știu nimic despre materialele de construcții, să văd diferența dintre materialele de calitate de cele de proastă calitate. Astfel, am pierdut timp și bani fără niciun rezultat.

Am mai încercat să plătesc o firmă de construcții spunându-mi că niște specialiști vor lucra cu materiale de calitate, dar ce să vezi? Nu numai că au folosit cele mai proaste produse, încât pereți au ieșit pătați, gresia și faianța au început să crape după câteva luni dar nici muncitorii nu veneau la timp. Dacă încercam să le spun ceva legat de renovare sau că îmi doresc să iasă într-un anumit fel, îmi răspundeau: „ Lasă-ne în pace că știm noi mai bine ce avem de făcut”. Așa mi-au luat bani și au plecat, iar casa arăta mai rău ca înainte, parcă nici a fost renovată.

După acel episod, am luat hotărârea să aștept până când voi găsi cea mai bună soluție pentru a îmi renova casa.

Cum am descoperit firma vindem-ieftin.ro

În momentul în care încercam să mă obișnuiesc cu aspectul locuinței, deși îmi era greu, unul dintre vecini, care își construia o casă, a venit la mine să mă roage să-i dau o cană cu apă.

-Scuză-mă pentru deranj, dar am uitat să-mi iau apă dimineață și trebuie să-mi vină niște materiale, că altfel mă duceam până la magazin să-mi iau a spus el după ce l-am invitat în înăuntru.

-Stai liniștit, că nu e niciun deranj, Doamne ferește! După cum văd, merge treaba, acuși e gata casa.

-Păi, acum trebuie să-mi vină tabla pentru acoperiș pe care vreau să-l terminăm până sâmbătă și apoi de luni să ne apucăm de finisat interiorul. Să știi, dacă ai materiale bune la un preț mic, în câteva luni poți ridica o casă, mai ales că eu toate le comand de pe Casa de comenzi, fără să mai umblau după fiecare produs în parte prin depozite sau magazine.

-Vrei să spui că materialele de construcții le-ai comandat de pe un site?

-Nu e un site obișnuit, de pe care alegi produsul și îl adaugi în coș. Vindem-Ieftin.ro e mai mult decât un magazin online, e o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, formată din specialiștii care le oferă consultanță clienților despre orice produs înainte de a-l cumpăra. Aici se găsește o gamă largă de materiale de construcții de la fundații până la finisaje. Produsele se pot achiziționa direct din fabrică sau de la importator și sunt livrate cu atenție, astfel că fiecare produs ajunge intact la client.

-Poftim, cum adică le dau consiliere clienților online? am spus foarte surprinsă de tot ce spunea vecinul meu și mai ales de încrederea lui în acest site.

-Exact. În plus, ca să le fie cât mai ușor clienților, au creat o platformă unde oamenii își pot lăsa o listă cu produsele de care au nevoie, specificând și brandul de la care vor să le cumpere. Ei le livrează la domiciliu. E un concept nou în România care îți oferă tot ce ai nevoie când vine vorba de materialele de construcții. Cel puțin pentru mine e un ajutor care mă face să economisesc timp, bani cu 10-15% dar și să cumpăr produse de cea mai bună calitate.

 

-Mi se pare foarte interesantă ideea…

-Scuze, a ajuns transportul. Dacă vrei să vezi cu ce grijă livrează marfa vino să te uiți..

Cum am reușit să-mi cumpăr cele mai potrivite produse pentru renovarea casei cu ajutorul celor de la vindem-ieftin.ro

M-am dus după el, curioasă să văd produsele împachetate comandate de pe Casa de comenzi, pe care doi reprezentați ai firmei le duceau în curtea vecinului. M-a impresionat calmul lor, cu câtă atenție descărcau marfa asigurându-se că fiecare pachet era așeza într-un loc sigur. Mi-a plăcut și felul cum se comportau cu clientul.

Atunci am răsuflat ușurată spunându-mi că în sfârșit am găsit soluția la problema mea. M-am întors în casă, am întrat pe Vindem-Ieftin.ro și în timp ce mă uitam la produsele pentru amenajări interioare care mă interesau, am sunat la firmă.

După ce i-am explicat domnului care mi-a răspuns că nu știu nimic despre acest domeniu și că îmi doresc să-mi renovez casa, el mi-a spus că știe exact de ce am nevoie. M-a rugat, dacă am posibilitatea să întru pe Whatsapp ca să-mi trimită poze cu produsele pe care mi le recomandă.

-Așa e mult mai bine, ca să le vedeți. Prin câte am înțeles, doriți să vă renovați casa, nu? spune un consultant al firmei de la celălalt fir, când i-am trimis mesaj pe whatsapp.

-Da, vreau să zugrăvesc, să-mi schimb faianța, gresia și pachetul.

-Am înțeles. Să-mi spuneți ce modele de gresie și faianță v-ar interesa.

-Mi-ar plăcea niște modele simple și culori deschise.

-Uitați gresia Lux Spider 120×650 cm albă recticată super glossy, Fine Textile 60×30 gri.

Faianță decor ColorLine 50×25 cm multicolor.Am să vă trimit poze cu diferite modele și dvs veți alegeți ceea ce vă doriți.

-Și ce vopsea lavabilă mi-ați recomanda?

-Cu toată încrederea vă recomand vopseaua lavabilă Capamaxx pentru zugrăveli interioare, de un alb intens ce poate acoperi orice tip de pete de pe pereți, se aplică ușor și se usucă foarte repede. V-aș sfătui să folosiți amorsă înainte de a da cu această vopsea, deoarece va spăla pereții și vor ieși alb maculat.

-Stați puțin să-mi notez pentru că vreau să fac o comandă. Așa. Acum aș vrea și un model de parchet laminat dar să fie de calitate. Dacă puteți să-mi spuneți și cum să iau măsurile, v-aș fi recunoscătoare.

-Aici nu vă voi putea ajuta eu, dar o va face un alt coleg care este specialist în parchet. Vă rog, așteptați câteva secunde!

Felul cum mi-a vorbit acest consilier, m-a determinat să am încredere în Vindem-Ieftin.ro, care vine în ajutorul meu la renovarea casei

-Bună ziua! Spuneți cu ce vă pot ajuta?

-Prima dată aș vrea să-mi arătați câteva modele de parchet laminat.

-Păi, uitați parchetul laminat Herringbone din stejar 8 mm 665×133 clasic, sau varianta asta Exeuisit stejar bej. Eu v-aș recomanda Herringbone stejar toulouse, este un model nou de o calitate superioară..

-Îmi arătați așa de multe modele frumoase, încât mi-e greu să mă decid.

-Uitați-vă la toate de mai multe ori și care vă atrage cel mai mult, pe ăla îl alegeți, Vă asigur că toate sunt de calitate.

Când convorbirea s-a terminat, am comandat toate produsele. Ele mi-au fost livrate peste câteva zile. Atunci un specialist în amenajări interioare recomandat de un vecin, s-a apucat de lucru.

Am o casă frumoasă datorită celor de la Vindem-Ieftin.ro

Timpul petrecut acasă a devenit mult mai frumos din ziua când am terminat de renovat. Acum casa mea e luminoasă, curată, primitoare, arată exact cum mi-am dorit și asta datorită celor de la Vindem-Ieftin.ro, de unde îmi iau tot ce îmi trebuie pentru locuință la un preț mic.

Articol scris pentru proba 5 SuperBlog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *