Favi.ro m-a ajutat să schimb atmosfera din casă

Spread the love

De puține ori ne îndrăgostim cu adevărat și când se întâmplă, ne dedicăm în totalitate acelui om  care pentru  noi devine cea mai importantă ființa din univers.  Ajungi să-i știi gesturile,  să-i îndrăgești vocea, surâsul, să te oglindești  în persoana iubită lângă care te vezi pentru tot restul vieții și fără el nu mai poți trăi. Dar cum ai reacționa dacă „iubirea vieții tale”, așa cum tu îl credeai, ți-ar zice într-o zi că totul ce e între voi se sfârșește, că nu se mai regăsește în relația voastră, care pentru el, a devenit toxică? Din păcate am trecut și prin așa ceva.

După o relație de cinci ani în care nu a fost nicio discuție contradictorie, eu  și el ne înțelegeam, eram fericiți, aveam planuri de viitor împreună, totul părea frumos. Însă, într-o dimineață, când m-am trezit am văzut valiza iubitului meu la ușă. Când l-am întrebat unde pleacă, el mi-a spus că s-a îndrăgostit de o altă femeie, motiv pentru care  nu este corect față de niciunul dintre noi să mai continuăm. În acel moment ne-am despărțit. Am început să mă simt vinovată pentru acel eșec, îmi spuneam că ar fi trebui să am mai multă grijă de relația noastră, să fiu mai calmă, mai atentă la ce își dorea. Mă gândeam la ce aș fi putut să fac pentru el, pentru noi și nu am făcut.

Nu puteam să mă împac cu ideea că el nu se  va întoarce niciodată în viața mea. Nopți întregi am plâns, nu mâncam, nu voiam să văd și să vorbesc cu nimeni. În acea perioadă casa mi se părea pustie, întunecată, mă simțeam ca într-un beci  de unde nu mai aveam putere să mai ies.  Acea atmosferă îmi dădea o stare de nervi , doream  să arunc tot din casă: canapeaua, biroul, toate lucrurile pe care el și-a lăsat amprenta.

Deși știam că trebuie să trec peste acest eșec, să-mi continui viața. Nu găseam nicio soluție să ies din acea pasă grea, deoarece când ajungeam acasă, îmi reaminteam de el. În loc să mă liniștesc mai tare mă agitam. Asta până într-o zi, când am văzut o postare pe Facebook, un articol  cu sfaturi despre cum să-ți mobilezi locuința astfel încât să-ți  ofere o stare  pozitivă.

După ce am citit articolul, m-am uitat în jur și am realizat că primul pas pentru a-mi vindeca rănile sufletești, era să scap de orice lucru care îmi amintește de trecut. Aveam nevoie să-mi schimb aspectul casei în așa fel încât să mă ajute să încep un nou capitol în viața mea. Am început să mă uit pe diferite site-uri de mobilier și decorațiuni pentru locuințe.

Cum am inceput să schimb atmosfera casei cu ajutorul Favi.ro

După câteva minute de căutări am găsit site-ul  Favi.ro, despre care auzisem de mai multe ori că e cel mai cunoscută platformă cu numeroase magazine de mobilă și decorațiuni  existentă în 9 țări europene, printre care se numără și România.

https://youtu.be/Oheoie3o4HM

Pe Favi.ro se găsesc aproximativ  un milion de  produse de la peste 250 de  firme din țară. Pe acest motor de căutare găsim articole de mobilier  și decorațiuni  cu adevărat calitative pentru casele noastre .

Mulțumită motorului de căutare FAVI.ro, nu mai este necesar să accesezi magazin după magazin online pentru a găsi produsele dorite. Poți alege cu ușurință mobilă și decorațiuni în funcție de stil, culoare, preț, material și multe alte caracteristici.

Din dorința de a-mi fi mai ușor atunci când voi merge să-mi cumpăr mobilă, am decis  să accesez diferite site-uri care vind mobilă, ca să-mi fac o idee cam în ce stil voiam să  arate noul decor al casei. La un moment dat am întrat pe  Favi.ro, să văd ce mobilier se găsește pe această platformă de magazine online  și am văzut produse lucrate dintr-un material de calitate și decorațiuni foarte aspectuoase, create special pentru a da un aspect plăcut la prețuri mici.

În timp ce admiram acele articole mobiliare și decorațiuni care erau atât de aspectuoase încât nu mai știam la care să mă uit, mi-am dat seama cum îmi doream  să-mi decorez casa. Acel moment a fost primul  pas spre un nou capitol din viața mea.

Cum am cumpărat ceea ce îmi trebuia cu ajutorul platformei Favi.ro

Era miezul nopții și eu mă apucasem să-mi cumpăr mobilă, lucru pe care nu credeam vreodată  că voi ajunge să-l fac la acea oră. Dar Favi.ro îmi oferea această posibilitate de a-mi achiziționa  articole mobiliare, plus decorațiuni de care am nevoie, de oriunde m-aș afla la orice oră.

Prima dată am întrat la categoria paturi, unde am găsit niște paturi de toate tipurile care sunt lucrate foarte bine, dintr-un material rezistent. Din acea categorie mi-am ales un pat tapițat ”Murcia” un model clasic care este   pentru o singură persoană, din piele artificială albă ce  oferă dormitorului un aspect foarte elegant.

Patul îmi asigură confortul de care am nevoie pentru a mă odihni atât în timpul nopții și în acele clipe de relaxare de peste zi.

Pentru  că am o bucătărie mică, nu găseam niciodată un mobilier potrivit. Însă pe Favi.ro   am găsit mobila de care aveam nevoie.

E mică dar același timp îmi dă posibilitatea să am un spațiu generos  de depozitare iar  aspectul  ei s-a schimbat radical. Astfel timpul petrecut în bucătărie a devenit plăcut și foarte relaxant, un spațiu ideal pentru a-mi satisface pasiunea pentru gătit.

Pentru sufragerie am găsit o canapea extensibilă foarte frumoasă care oferă un aer elegant încăperii, e confortabilă, astfel este foarte adorată de toți musafiri care îmi pășesc pragul casei.

Apoi am intrat la categoria iluminat și am luat și o lustră  cu led tot pentru camera de zi foarte interesantă și simplă, nu am rezistat să n-o adaug lângă celelalte produse pe care l-am ales.

În timp ce adăugam  în coș produs după produs, mi-a venit ideea de a face în balcon un spațiu special un fel de un loc de relaxare. Totul a pornit de la un scaun agățător în care stau de fiecare dată când scriu, acest balansoar mă liniștește.

Pentru că am dorit să creez și un decor în jurul acestui scaun am mai  adăugat și o măsuță care mi-e foarte dragă. Pentru  o atmosferă cât mai armonioasă  am ales un suport în care aveam de gând să pun ulei parfumat, luminări și bineînțeles că nu se putea să lipsească un aranjament floral.

Cam acestea au fost cumpărăturile mele din acea noapte. Atunci m-am hotărât să încep să  fac niște cursuri de designer interior din dorința de a ajuta oameni să înțeleagă cât de important e ca locuințele lor să fie în așa fel încât să se regăsească în fiecare colț al ei.

Atmosfera casei s-a schimbat cu ajutorul motorului de căutare Favi.ro

După câteva zile datorită Favi.ro aspectul casei mele s-a schimbat, lucru ce m-a făcut să trec peste acel moment greu din viața mea. Acum mă pot bucura de casa mea luminoasă, de locul special meu din locuință, de scaunul pe care stau chiar în clipă asta și scriu acest articol, în timp ce simt parfumul de iasomie și ascult ciripitul păsărilor.

Articol scris pentru proba 6 SuperBlog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *