Cafeaua de la kfea.ro mă face să mă simt energică toată ziua

Spread the love

Pentru mine diminețile au o semnificație aparte. E acel moment special din zi când ies în curtea casei mele și privesc natura, cerul senin sau formele norilor, mă las învăluită de adierea vântului. Diminețile mele au gustul dulce, amărui a unei cafele pe care o obișnuiesc s-o savurez pe terasă, unde am o măsuță cu două scaune albe. E locul  meu de relaxare, unde, meditez și mă încarc cu energie care mi-o oferă mereu acea ceașcă de cafea, ingredientul principal pentru o zi frumoasă.

Cum îmi influențează cafeaua viața

Cafeaua e băutura care îmi influențează starea de bine, e un mic răsfăț al fiecare zile la care nu aș renunța pentru nimic în lume. Motiv  pentru care dau foarte mare importanță  produsului,  ce ingrediente are. Acea cafea pe care o consum, trebuie să aibă o aromă puternică ca să-mi  satisfacă toate simțurile  de fiecare dată când o beau.

De ce am ales să beau cafea de la Kfea.ro

Mulți ani la rând am încercat multe feluri de cafea de la diferite branduri, dar niciuna nu avea să atingă așteptările mele până când am descoperit produsele de la Kfea.ro, care este primul și cel mai mare Coffee Srop online din România de peste 15 ani. Pe acest magazin de cafea am găsit cafea de specialitate, care mă încântă de fiecare dată prin aroma și rafinamentul ei .

Kfea.ro ne oferă o gama largă de sortimente dintre care se regăsesc   cafea boabe măcinată capsule și nu mai, plus ceai și ciocolata calde foarte aromate. Tot pe acest site am  mai găsit aparat de cafea la calitatea întâia, foarte ușor de utilizat și curățat.

Aceste produse au o aromă aparte, astfel încât e de ajuns să le guști odată ca să vrei să le încerci din nou, cum s-a întâmplat și cu prietena mea când m-a vizitat într-o dimineață când îmi beam cafeaua adulmecându-i mireasma.

– Bună dimineața! De ce nu m-ai anunțat că vii?Am întrebat-o foarte surpriză de acea vizită pe neașteptate.

– Păi, am vrut să-ți fac o surpriză așa de dimineață, tu ce faci?

– Uite, acesta este ritualul meu de dimineață privesc cerul, îmi beau cafeaua. E o dimineață atât de frumoasă! I-am spus în timp ce simțeam mirosul îmbătător al cafelei.

– Nu știu cum se face dar la tine toate diminețile par frumoase și nu știu ce faci tu, dar ești fresh la prima oră, pe când mie îmi ia o jumătate de zi, să mă trezesc.

– Asta pentru că tu nu ai o sursa de unde să-ți iei energie, așa cum o iau eu din cafea.

– Am încercat de mai multe ori  să beau cafea dar nu-mi place gustul ei. Deși îmi place cum miroase, mai ales asta pe care o consumi tu, are așa, un miros atât de plăcut.

– Știu, acest miros îmi dă o stare de bine, e ca un parfum ce mă liniștește. Din categoria  cafeaua boabe proaspăt prăjităEtolia,  cu o miscelă, este adusă verde în țară și se prăjește local. E cafea originală foarte rafinată, cu un gust foarte plăcut și chiar merită s-o încerci.

– Ce vrei să spui? M-a întrebat Lorena în timp ce îi pregăteam o ceașcă de cafea.

De ce e bine să consumăm cafea

-Știi că medicii recomandă oamenilor care au o viață activă trei cești de cafea pe zi deoarece stimulează sistemul nervos, reduce depresia, e un energizant care îți dă vitalitate de care ai nevoie. Daca este consumată neagră, fără zahăr sau lapte, cafeaua nu influenţează aportul zilnic total de calorii, o cană conține 80 de calorii.  Mai ajută la menţinerea concentrării în momentele solicitante. Îmbunătăţeşte memoria pe termen scurt şi alungă oboseala care intervine după a doua parte a zilei. Medicii sfătuiesc să bei cafeaua în orele 9,30,-11,30 și după amiază 13, 30 și 17,30 deoarece atunci corpul produce cei mai putini hormoni.

– Dacă nu-mi place, ce pot să fac?

– Mai încearcă și de data asta și mai vorbim după.

Mă uitam la prietena mea dragă cum a început să bea din cafea fără să mai spună nimic, dar după privire am înțeles că acel gust aromat o cucerise deja.

– Hmm, e chiar bună,  are un gust așa de plăcut. De unde ai luat-o?

Tipuri de cafea Kfea ro

– De pe Kfea.ro unde se găsesc sute de sortimente de cafea măcinată boabe, aceste   produse mă surprind de fiecare dată prin arome unice. De când le-am descoperit starea de spirit s-a îmbunătățit și nu aș mai renunța niciodată la ele.

– Să înțeleg că ai mai încercat și alte sortimente?

– Sigur că da. Uite, mai am Cafea Lavazza Super Crema, foarte cremoasă, are o aromă deosebită încât de fiecare dată când o beau închid ochii ca să-i simt gustul mai intens.

– Vorbești parcă aceste produse ar fi niște muze.

– Să știi că o ceașca de cafea, de cele mai multe ori sunt o sursă  de inspirație.

– Nu știu, dar simt că sunt mai energică. Si da, ai dreptate, gustul acestei cafele e foarte rafinat.

– Tot pe  Kfea.ro se mai găsesc și cafea capsule Lavazza  Blue Intenso  e cafea Arabica din Brazilia sau  Eduscho e iar o cafea foarte renumită în toată lumea.

– Chiar am să le încerc. Într-adevăr, mi-ar  prinde bine un stimulent.

– Pe care îl vei găsi într-o ceașcă de cafea de la Kfea.ro.  Vei avea parte de un mic răsfăț din aroma ei.

Din acea zi Lorena a devenit mult  mai energică, facem sport împreună, dar nu înainte de a bea o ceașcă de cafea de la Kfea.ro.

Produsele de la Kfea.ro sunt sursa mea de energie de care am nevoie în fiecare zi.

Articol scris pentru proba 7 Superblog

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *