Cu electrocasnice de la Franke gătesc ușor și  cu spor

Spread the love

Dintotdeauna mi-a plăcut să-i surprind pe cei dragi, să-i fac să zâmbească oferindu-le momente frumoase prin mici gesturi cum  ar fi o  vorbă, o îmbrățișare sau o prăjitură făcută de mine. Așa cum se va întâmpla  și peste câteva zile, atunci când prietenele mele mă vor vizita cu ocazia zilei de Halloween. Cu acest prilej m-am gândit să le pregătesc o petrecere de Halloween  surpriză.

Vreau să fie cea mai reușită petrecere de până acum. Altfel nu am mai pierdut vremea, am început să mă gândesc la tot felul decorațiuni  specifice acestei sărbători cu care să-mi decorez casa.

 

Cum mă pot ajuta câteva electrocasnice Franke  să gătesc ușor și cu spor.

Când am ajuns să fac meniul în așa fel încât să fie în ton cu acea atmosferă, am început să zâmbesc, gândindu-mă cât de ușor îmi va fi de data asta să gătesc pentru că în bucătăria mea existau câteva electrocasnice Franke care îmi  oferă experiențe unice în arta culinară.

Sursă foto: https://www.franke.com/ro/ro/hs/highlights/new-appliances/mythos-appliances.html

Sunt foarte pasionată de gătit, îmi place să fac tot feluri de mâncăruri și deserturi, descoperind rețete noi. Cu toate astea gătitul mă obosea în trecut, deoarece aveam un aragaz vechi la  care îmi lua o jumătate de oră ca să aprind un ochi , cuptorul îmi ardea de fiecare dată  mâncarea sau prăjiturile. Din acest motiv am renunțat să mai gătesc, deși îmi lipsea activitatea aceasta. Însă, într-o zi, o colegă de serviciu mi-a povestit despre noile sale achiziții, electrocasnice pentru bucătărie de pe Franke magazin online, de care era foarte încântată spunându-mi cum gătitul pentru ea a devenit mult mai relaxant, orice fel de mâncare îi ieșea foarte gustoasă.

 

Cine este Franke, magazin online 

Compania Franke  de-a lungul anilor și-a  surprins clienții prin diferite stiluri de branduri, așa cum ne oferă și acum prin noile produsele din gama Maris,  care vor face din bucătăria voastră un spațiu familiar.  Gama Mythos surprinde prin performanța produselor și nu în ultimul rând prin Smart, care datorită tehnologiilor adoptate, transformă bucătăria într-una performantă.

Pentru petrecerea de Halloween care urmează să fie, mă gândesc să fac o supă cremă de cartofi dulci și fășii crocante  din bacon ce vor fi puse în farfurii în formă de gheare, pe care voi pune smântână presărată sub formă de păianjen.

La ce este bună plita Franke.

Plan ce era foarte ușor de realizat pentru că am achiziționat plita Franke cu hotă încorporată, Mitros  2gether FMY 830 HI 2.0.

Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/plitahota-franke-mythos-2-gether-fmy-839-hi-20.html

Hota se activează automat și se adaptează pe nivelul de putere necesar în  funcție de setările plitei, astfel nu mai am grijă s-o aprind și plus economisesc spațiu. Datorită ventilației foarte puternice a hotei, care atrage aburul  și mirosurile de prăjeală în casă,  se păstrează un aer proaspăt chiar și atunci când gătesc.

Plita Franke  se reglează foarte ușor la diferite temperaturi, astfel orice preparat se face repede fără să se afume sau să se ardă vasele. Este  spațioasă. În acest mod voi putea  prăji fâșiile de bacon, în timp ce cartofii vor  fierbe. Asta înseamnă că  le voi termina odată cu supa, fără să mă mai stau cu stres că voi da din greșeală peste vase.  Aceasta plită e făcută dintr-un material calitativ, nu se pătează, se curăță foarte ușor. După ce voi termina de gătit, ea va arăta ca nouă.

Sursa foto: https://blog.super-blog.eu/proba-2-ce-ar-spune-bucataria-ta-despre-tine-sau-despre-familia-ta/

Pentru mine gătitul a devenit mult mai simplu și mult mai rapid de când am electrocasnice Franke, astfel  încât voi avea  timp să  mai fac papanași, desertul preferat al uneia dintre prietenele mele, peste care voi pune smântână și îi voi ornamenta cu dulceață de căpșuni în formă de figuri de monștrii.

Sursă foto: google.ro

La ce este bun un cuptor Franke.

Din acel meniu nu avea cum să lipsească pizza de Halloween care este preferată de toate prietenele și pe care mi-e ușor s-o fac, mai ales de când am cuptorul Franke  Mithos FMY 99 HS XS INOX, tip Multifuncțional Full Stean, abur.

Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/cuptor-franke-mythos-fmy-99-hs-xs-inox.html

Acest uimitor cuptor cu patru nivele, cu un program excluziv Cookassist cu 60 de rețete automate și 15 programe speciale, face din orice preparat sau prăjitură să fie o delicatețe.

Coace foarte bine, nu arde, datorită ușii care se închide ermetic, astfel nu întra aer în timpul coacerii.  Blatul de  pizza, pe care voi crea mini fantome din mozzarella, și din măsline gândaci, va fi bine crescut și foarte pufos.

Sursă foto: google ro

Pentru desert pe lângă papanași, voi avea și fursecuri pe care le voi face de casă, deoarece vor fi coapte în doar 15 minute datorită  acestui cuptor Franke,

Sursă foto: https://www.franke.com/ro/ro/hs/highlights/new-appliances/mythos-appliances.html

Voi mai pregăti și o prăjitură cu dovleac  care simt că îmi va ieși ca la carte.

Sursă foto: google.ro

Cu o plită și un cuptor Franke de bună calitate, aceste preparatele ale mele vor fi gata în doar trei ore. În timp ce prăjiturile se vor coace, voi pregăti platoul cu aperitive.

La ce este bună chiuveta Franke.

Va fi un aperitiv cu multe legume,  pe care le voi spăla foarte ușor în chiuveta mea de la Franke. Este o chiuvetă Frank Mithos CLV 214 Cristallo Nero/ picurator stânga, inox, de calitatea, superioară.

Sursa foto: https://www.frankemagazinonline.ro/chiuveta-franke-mythos-myx-210-45.html

Îmi oferă spațiul de care am nevoie pentru a spăla legumele și a le pune la scurs.

La ce este bună bateria de bucătărie Franke.

Pentru această chiuvetă am cumpărat o baterie bucătărie Frank Vital cu sistem de filtrare apă semi-profesională – black matt. O baterie în formă de lebădă  cu un sistem de filtrarea a apei încât e mai pură.

Sursă foto: https://www.frankemagazinonline.ro/baterie-franke-vital-cu-sistem-de-filtrare-apa-semi-profesionala-black-matt-1579677320.html

Datorită formei ce o are bateria  spălatul vaselelor cu dimensiuni mai mari a devenit mult mai ușor și în plus, datorită filtrului apa e foarte bună la gust.

De când am aceste electrocasnice performante, care își merită locul în bucătăria mea, eu am mai mult timp pentru a face și altceva pe lângă gătit.

Cum îmi voi decora casa la petrecerea de Halloween

Pentru petrecerea de Halloween voi decora casa în felul următor:

Am să sculptez vestiții bostani, care vor fi așezați în camera de zi, din hârtie neagră voi face lilieci ce îi voi agăța pe perdea și alte figurine înfricoșătoare. Pe masa pe lângă preparate vor fi șervețele în formă de broscuțe și lumânări parfumate.

Sursă foto: google.ro

Sper să le placă fetelor această surpriză. Le-am povestit despre noile mele electrocasnice de la Franke, magazin online, pe care sunt nerăbdătoare să le vadă. Presimt că produsele de la Franke vor fi subiectul principal acelei seri.

Articol scris pentru proba 8 Superblog

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *