Bijuteriile de le Indira.ro spun cine ești

Spread the love

De a lungul timpului bijuteriile au fost cele mai prețioase accesorii, create special pentru a contura frumusețea unei femei. Ele sunt simbolul iubirii, a jurămintelor, menite să marcheze cele mai frumoase momente din viețile noastre. O bijuterie are puterea să transmită energia pozitivă din generații în generații. E un mesager foarte important din trecut, are capacitatea de a păstra amintirile vii.

Bijuteriile îmi dau o stare de bine, mă fac să mă simt specială, elegantă. Ele mă definesc și de fiecare dată când le port vreau să transmită câte un mesaj. Ca orice femeie sunt pretențioasă când îmi cumpăr aceste obiecte prețioase, mereu îmi doresc să găsesc în ele o semnificație care trebuie să-mi sporească starea de bine. Lucru care înainte nu era deloc ușor, pentru că umblam ore în șir din magazin în magazin ca să le găsesc pe cele potrivite stilului meu. În acele momente de căutare aș fi dat orice ca toate bijuteriile să fie la un loc, vis care mi s-a îndeplinit în ziua în care am descoperit shoppingul online.

Cum cumperi bijuterii online cu Indira.ro

S-a întâmplat acum câteva luni,, când am aflat de Indira.ro, un site unde se găsesc o gama largă de bijuterii de argint. Mi-au plăcut atât de mult, încât am fost curioasă să văd dacă sunt la fel de calitative.

 

Astfel mi-am comandat o pereche de cercei. Iar când mi-a venit coletul, mi-am dat seama că aceste produse sunt de o calitate superioară.

 

Ce fel de bijuterii găsești pe Indira.ro

Bijuteriile sunt prelucrate din materiale tradiționale care le conferă trăsături inedite, începând cu aspectul deosebit și cu un plus de rezistență la uzură, fiind gândite special pentru a rezista timp îndelungat.

De atunci acea fugă a mea după accesorii prețioase a luat sfârșit deoarece firma Indira mi-a oferit pe toate. Mai mult de atât, mă surprinde de fiecare dată prin noi modele. Mă bucur de câte ori, când îmi deschid cutia mea specială, în care se află toate bijuteriile mele. Această bucurie o împărtășesc cu alte femei cărora le vorbesc despre produsele minunate de pe Indira.ro.

Cum te ajută Indira.ro să cumperi bijuterii online

Așa cum s-a întâmplat acum câteva zile în urmă, când m-am întâlnit cu o prietenă:

-Bună! Scuze de întârziere, dar mi-am uitat brățara acasă și m-am întors înapoi. I-am spus Alinei, când m-am așezat pe banca pe care stătea.

-Nu-i nimic. Dar știi, m-am tot întrebat, de ce e atât de specială brățara asta pentru tine? Într-adevăr e foarte frumoasă, dar nu înțeleg motivul pentru care o porți mereu.

-E o brățară din argint Silver Wing, am cumpărat-o de la Indira.ro. Sincer, din prima clipa în care am văzut-o, mi-am spus că trebuie să fie a mea și vezi aripa asta? Ea mă face să mă simt liberă, puternică, să mă bucur de tot ce mă înconjoară. Când sunt stresată, e de ajuns să mă joc cu ea și imediat mă liniștesc. De aceea nu mă pot despărții de ea.

-După cum strălucește îmi dau seama că e argint pur, e așa de finuță. Uneori te invidiez pentru că știi cum să-ți alegi cele mai frumoase bijuterii. Nici nu știu de unde le găsești pe toate.

-De când e tehnologia așa de avansată, toate sunt la un click distantă. De exemplu acest inel din argint Selahh cu această superbă piatră a lunii fațetată de 7×5 mm încadrată la stânga și la dreapta de câte 3 pietricele de zirconiu de 1.5 mm. Tot de pe acest site l-am luat. I-am spus, în timp ce admiram inelul care îmi transmitea un aer elegant.

-Pe bune, cum ai știut dacă e pe mărimea ta? Am încercat și eu de câteva ori varianta asta cu shoppingul online, dar de fiecare dată bijuteriile arătau altfel decât le vedeam pe site sau nu mi se potriveau mărimile.

-Asta pentru că nu te informezi ce oferă site-urile, să vezi dacă poți returna produsul sau dacă îl poți schimba, mai ales când e vorba de o bijuterie.

-Crezi că sunt pe site-urile acelea asemenea informații?

-Dacă site-ul e al a unei firme serioase aceste informații vor fi acolo gata să le folosești. . Uită-te pe site-ul Indira.ro găsești orice informație de care ai nevoie. Dar știi ce e cel mai avantajos la această firmă?

-Nu am idee ce ar putea fi.

-Pe lângă cele mai prețioase bijuteriile bătute cu pietre naturale și diamante, îți mai oferă posibilitatea de a întra în clubul de pe site unde vei primi diferite bonusuri la fiecare activitate în acest grup. Încă un lucru foarte important schimbul sau returul sunt gratuite în România.

-Da, sună foarte interesant. Dar tot nu mi-ai spus cum ai reușit să-ți iei inelul de pe acest site care să-ți se potrivească.

-Primele încercări au fost grele. La prima încercare mi-am luat un inel din argint care nu mi s-a potrivit deoarece nu mi-am măsurat corect degetul. Din acest motiv am început să caut informații despre materiale și pietre, despre cum să aleg mărimea unui inel în mod corect. Am intrat în numeroase magazine. Într-un final am învățat să fac alegerile potrivite. Pe acest site e un filmuleț care te învață cum să-ți ia măsurile online, fără ca să te mai duci prin magazine. La început mi-a fost mai greu, nu știam cum funcționează sistemul, dar acum știu și e fain.

În timp ce vorbeam ne plimbam prin acel parc admirând peisajul de toamnă.

– Chiar vroiam să te să rog să-mi dai o idee ce cadou i-aș putea trimite mamei de ziua ei, că nu mai știu ce să-i mai iau.

– Păi, de ce nu iei o bijuterie, un lănțișor sau o pereche de cercei. Cred că i-ar plăcea.

– Da așa e. Din păcate nu pot să merg acasă, că am început un nou proiect la serviciu și nu am cum să-mi iau liber.

– Hai, că o rezolvăm imediat. Deci, lănțișor sau cercei?

– Mai întâi să mă uit cam ce bijuterii sunt.

– Putem să întrăm pe Indira.ro și  vom alege din categoria specială pentru cadou.

– Adică pe acest site e o asemenea categorie? M-a întrebat Alina foarte mirată,

– Ți-am spus că site-ul e super fain.
După 10  minute Alina a ales mamei sale un lănțișor cu cruciuliță din argint placat cu aur roz, un accesoriu simplu, veșnic trendy, cu  lungime de 39-44 cm. Apoi acest lănțișor a fost trimis s-o facă pe mama Alinei fericită.

– Wow! Chiar ai avut dreptate, toate aceste bijuteriile sunt așa de  frumoase! Uită la acești cercei din argint Lexie, au lungime de 65 mm și lățimea de 3 mm, sunt exact cum îmi doream eu.  Pot să-i port la ținute de zi, dar și de ocazie. Deci, ai mei sunt.

– Adaugă în coș!

În acel moment mă uitam la prietena mea dragă, cum se bucura ca un copil de acele bijuterii care sunt menite să-i facă pe oameni fericiți.

În alcătuirea produselor noastre vei întâlni adesea și pietre semiprețioase. Acestea sunt întotdeauna naturale și de cea mai înaltă calitate, lucru de care te poți convinge observând micile particularități ale fiecărei bijuterii în parte. Astfel, tu vei primi ceva unic ori de câte ori vei alege pietre semiprețioase.

Încercați și voi să cumpărați bijuterii online și nu veți regreta!

Articol scris pentru proba 9 Superblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *