Cu Alma parchet dai aspect frumos casei

Spread the love

Dacă dorești să cunoști un om în adevăratul sens al cuvântului, fă-i o vizită acasă. Acel loc este ca o carte deschisă spre sufletul lui, unde îi vei simți emoțiile și fotografiile înrămate, îți vor povesti despre trecutul lui.

Pentru mine, acasă înseamnă acel loc care trebuie să fie curat, luminos, primitor. Din acest motiv am grijă ca fiecare nuanță, începând de la parchet, până la culoarea pereților, să creeze o armonie plăcută.

Cum e să ai un parchet de o calitate proastă.

Dar aveam o singură problemă, parchetul. Nu reușisem să aleg un model de parchet de cea mai bună calitate cu o nuanță potrivită pentru a-mi lumina locuința.

Sursă foto: google.ro

Pe lângă aceste probleme, nu era nici pus bine, să nu mai spun că baghetele erau puse doar provizoriu. Cu alte cuvinte el strica tot aspectul casei.

Această situație îmi crea un disconfort. Totul era exact așa cum îmi doream in căsuța mea, doar parchetul lăsa de dorit.

Soluția unui parchet de o calitate superioară

Însă am găsit rezolvarea la problemă într-o zi, când am fost în vizită la fratele meu care mă aștepta în pragul casei.

– În sfârșit te-ai gândit să mai treci pe la noi. Ce mai face sora mea, dragă? Mă întreabă Dan în timp ce întram în locuință.

– Sunt bine. În marea parte a timpului sunt la cabinet, mai ales acum când a apărut acest virus. Aproape toți oamenii sunt panicați și apelează la consiliere psihologică.

– Deci, să înțeleg, că îți merge bine afacerea.

– Ți-am mai spus, că n-o văd ca pe o afacere, ci ca un mijloc de a veni în ajutorul oamenilor și în plus…

– Wow! Mătușică, ce bine îmi pare că ai venit la noi.

Am auzit glasul suav a nepoțelei mele care mi-a sărit în brațe.

– Cum să nu vin, să văd cele mai frumoase fetițe din univers? Dar unde e Maria?

– Încă nu s-a trezit. Ai văzut noul nostru parchet?

– Nu, nici nu știam că v-ați schimbat parchetul.

– Atunci vino să-ți arăt.

În acel moment m-a condus în living care era total schimbat și asta datorită parchetului care lumina încăperea. Atunci, m-am așezat lângă micuță, care a început să se joace pe pardoseala din lemn foarte fin. A fost de a ajuns doar un minut ca să-mi dau seama că acel parchet era călduros.

– Hei, îți place cum arată? Mă întreabă fratele meu.

– Da, e superb, emană așa, o stare de bine. Ce plăcut e la atingere Simți cum îți mângâie palma.

– E genul de parchet exact cum ne doream. Un parchet dublu-stratificat  din stejar de la Alma parchet. După cum observi, s-a îmbinat foarte bine, astfel că nu mai există acele mici spații dintre plăci. E un model clasic, dar prelucrat în așa fel încât să arate ca unul modern. Culoarea naturală dă un aer elegant și în plus, e foarte bine finisat. Cel puțin, de când l-am pus, fetele nu ne mai lasă să punem covorul.

În timp ce îl ascultam pe Dan, mă uitam la cele două micuțe cum făceau gimnastică pe acea podea netedă fără să se mai împiedice de covor.

– Au dreptate. Un parchet așa de frumos ar fi și păcat să fie acoperit. Dar spune-mi cum ai reușit să găsești un asemenea model și de ce ai renunțat la cel vechi, care era într-o stare bună comparativ cu al meu?

– În primul rând, pentru că am realizat că a cumpăra un simplu parchet laminat, mai ales fără ca nimeni să te informeze despre materialul produsului, e ca și cum ai cumpăra niște plăci din carton care nu vor ține de cald. Din aceasta cauză fetele noastre erau răcite. Atunci am început să caut soluții și am descoperit aceasta firmă Alma parchet care m-a uimit prin produsele sale de calitate superioară. De exemplu, cum e acest parchet dublu-stratificat. Pe acest site găsești toate tipurile de parchet. Mai mult decât atât, printr-o convorbire telefonică te ajută să-ți alegi modelul de care ai nevoie. În plus, dacă vrei, poți face o cerere și vin ei să-l pună.

– Hmm, sună foarte ofertant. Chiar m-ai făcut curioasă să aflu ce tipuri mai au, poate îmi schimb și eu parchetul.

Alegerea parchetului potrivit

– Hai, să ne uităm pe site. Ai putea alege un model din categoria  parchet din lemn masiv care e special creat pentru a face din locuință un loc elegant și primitor,

Aceste model de parchet mereu te va duce cu gândul la casa părintească. Sunt finisate și montate cu ușurință. Îți dai seama că e foarte calitativ. Sunt convins de faptul că ar arăta bine în orice casă.

Mai e parchetul laminat de calitatea întâia cu o folie de plastic deasupra, care va proteja lemnul pe un timp îndelungat.

Sursă foto: google.ro

– Wow, nu știam că te pricepi așa de bine la tâmplărie.

– Am avut norocul să fiu acasă când echipa de la Alma parchet au pus parchetul. Ei mi-au spus în mare despre aceste modele.

Priveam la acele categorii de parchet care îmi plăceau foarte mult, dar tot nu știam ce culoare și ce model s-ar fi potrivit în locuința mea.

– Atunci ajută-mă să aleg un model.

– Mai întâi să-ți mai arăt încă un tip de parchet și apoi îți poți alege pe care îl dorești fără nicio grijă, că la Alma Parchet orice produs e de calitate superioară. Însă te sfătuiesc să alegi modelul care te atrage cel mai mult și să fie după sufletul tău. Deci, ar mai fi parchet triplustraficat cu trei straturi de lemn de stejar, e foarte gros și rezistă peste 40 ani.

– Deși toate categoriile imi par foarte frumoase, voi alege parchetul din lemn masiv pentru că e așa rustic, romantic și cred că se potrivește cel mai bine stilului meu. Acum partea cea mai grea, este alegerea culorii.

– Și aici ne ajuta constantul de la Alma parchet. Deci, nu va fi greu.

– Minunat! După fac și comanda.

Un parchet de o calitate superioară îți schimbă aspectul casei

După două săptămâni aspectul casei mele s-a schimbat, covoarele mari care acopereau vechiul meu parchet, au fost înlocuite cu unele noi cu dimensiuni mici în așa fel încât locuința să pară mai spațioasă.

Despre parchetul de la Alma parchet le pot spune prietenilor, clienților vecinilor, că recomand din toate inima aceste produse, la fel și ție, drag cititor, care ai citit acest articol.

Articol scris pentru proba 10 Superblog.

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *