Cu ajutorul studioului Biano mi-am realizat un proiect pentru amenajarea camerei mele, așa cum mi-am dorit

Spread the love

Dragi mei cititori, azi m-am gândit să vă povestesc despre camera mea unde îmi petrec tot timpul. Aici lucrez la diferite proiecte, scriu povești create din imaginație sau din propriile mele experiențe de viață. Apoi le postez pe acest blog. Tot aici este locul unde îmi regăsesc liniștea sufletească, încăperea în care mă relaxez, fac Yoga, citesc sau visez ore în șir.

Acest loc e micul meu univers. În urmă cu câteva săptămâni l-am reamenajat și odată cu această schimbare, am avut parte de o nouă experiență foarte plăcută, pe care vreau s-o împărtășesc cu voi în rândurile următoare.

Cum mi-am amenajat camera cu ajutorul platformei Biano.ro

Acum aproximativ o lună de zile am simțit nevoia să schimb decorul camerei, voiam să fie cât mai luminoasă, spațioasă și modernă. Atunci m-am întrebat cum ar putea să arate ea, ce piese de mobilier s-ar potrivi. Mă gândeam la un stil modern, dar în același timp doream să fie simplă. În acel moment am început să mă uit pe diferite site-uri căutând mobilă de dormitor și am dat peste Biano.ro, pe care am găsit sute de produse din diferite magazine online într-un unul singur.

Pe platforma Biano am găsit cele mai populare piese de mobilier în orice stil la cel mai accesibil preț. Au fost de ajuns doar câteva minute să-mi dau seama de tehnologia acestei platforme, care permite clienților să cumpere confortabil și inteligent.

Conceptul companiei este în așa fel făcut, încât să-i indice clientului, prin intermediul unor tehnologii, un mod de achiziționare ale produselor de mobilier și de decorațiuni foarte ușor și inteligent. Biano.ro oferă posibilitatea de a cumpăra smart și produse de mobilier așa cum obișnuiam s-o facem în alte domenii de activitate.

Ce este studioul Biano

În timp ce admiram acele modele de mobilier unul mai frumos decât altul, am fost plăcut surprinsă să aflu de studioul creat de Biano, unde am descoperit că pot să-mi fac propriul meu proiect pentru camera mea, cu ajutorul căruia am putut vedea cum ar arăta locul unde îmi petrec toată ziua.

După ce am analizat proiectele recomandate de studio Biano, care au fost un punct de reper pentru ce urma să fac, m-am apucat de căutat produsele.

Cum am făcut un proiect de cameră cu ajutorul studioului Biano

La început m-am jucat cu acele produse făcând tot felul de lucruri ciudate. Prima dată mi-am imaginat cum ar fi camera mamei deoarece era mai ușor de hotărât.

 

Apoi am început să-mi imaginez cum ar arăta camera mea încărcată de decorațiuni, care îmi plăceau atât de mult, încât mi-aș fi dorit să le cumpăr pe toate. Am găsit mobila, pe care mi-am dorit-o de când eram copil. Deja mă vedeam într-un pat roz înconjurată de jucării de pluș.

Ce piese de mobilier am găsit pe platforma Biano pentru camera mea

După o oră de joacă, timp care m-am amuzat pe seama alegerilor mele, m-am apucat serios de treabă:

Prima dată am ales un birou  pe colț cu 4 sertare, B20 alb 155cm. Este o soluție interesantă pentru persoanele care studiază și lucrează în fața unui computer.

Apoi tot din categoria birou, am ales scaunul din piele, care are căptușeala din burete cu o elasticitate foarte bună și este foarte confortabil. Așa mi-am creat  un spațiu de lucru foarte plăcut, comod, un loc  ideal pentru a mă inspira  în fiecare zi.

Pentru că sunt o cititoare asiduă, aveam nevoie de o bibliotecă. Am găsit una exact așa cum mi-am dorit. Această bibliotecă este albă, din pal laminat rezistent  la abraziune. Pe cele trei nivele mi-am așezat cărțile mele preferate, iar  sertarele îmi oferă spațiul de depozitare de care aveam  nevoie.

Apoi, în proiectul meu am adăugat o canapea extensibilă de culoare gri, pentru o singură persoană, care este confortabilă atât în timpul zilei, dar și noaptea oferindu-mi un somn odihnitor.

Pe Biano.ro am găsit un cărucior de  servire din fier alb Burton, O 45 cm pe care îl folosesc ca pe o măsuță de cafea. Acum e așezat lângă canapea, dar când  am musafiri, îl trag cu ușurință în mijlocul camerei.

Deci, aveam mobilierul complet, mai  lipsea  un covor pe care l-am găsit în categoria textile, cu dimensiuni 80×120, cu un model piatră ce mereu mă duce cu gândul la un râu. Parcă și îl aud cum curge dându-mi o stare de liniște.

La final, am ales două ghivece, unul cu flori galbene și unul cu flori albe pentru a fi asortate cu culoarea din cameră și cu un tablou  imprimat  pe pânză Styler Watercolo, care are un peisaj de toamnă.

De fiecare dată când mă apuc de scris, mă uit la el câteva minute, timp în care în mintea mea se creează o nouă poveste.

Cam ăsta a fost proiectul ce mi-a transformat camera în 3×1, un birou, o cameră de zi, dar și un dormitor. Acum am o cameră luminoasă cu culori descrise.

Cum arată camera mea  cu piesele de mobilier de la Biano.ro

Cu ajutorul studio Biano nu doar am realizat camera dorită, dar m-am și încadrat în bugetul de care dispuneam.

Asta a fost povestea mea pentru azi, sper că informațiile mele sunt utile pentru dumneavoastră. Până data viitoare, vă doresc numai bine!

Articol scris pentru proba 14 SuperBlog

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *