Cu CashClub faci cumpărături și primești bani

Spread the love

 

Azi am simțit nevoia să mă relaxez, așa că am ieșit la o plimbare prin centrul orașului. În timp ce mergeam, admiram peisajul de toamnă. O adiere de vânt se juca prin părul meu. Soarele îmi mângâia chipul cu razele lui blânde.

Mereu mi-a plăcut această atmosferă de toamnă, să privesc cum frunzele cad ușor la pământ, să simt aerul rece și umed.

La un moment dat am zărit-o pe verișoara mea ieșind dintr-un magazin. Când mă îndreptam spre ea,  am observat tristețea de pe fața ei. Lucru care mă îngrijora.

– Hei Geanina, ce ai pățit? De ce ești supărată? Am întrebat-o, când eram la câțiva pași distanță de ea.

– Bună draga mea! Scuze, nu te-am văzut. Nu sunt supărată, ci doar obosită, pentru că de câteva săptămâni umblu din magazin în magazin căutându-mi o rochie pentru nunta unei colege. Mi-aș dori o rochie de seară, simplă, să fie și la un preț mic, dar până acum nu am găsit nimic.

– Deci, nu-mi vine să cred că tu încă mai mergi după haine prin magazinele astea și acum, când ele sunt la un click distanță de tine.

– Am căutat și pe diferite site-uri, dar nu am găsit nicio rochie potrivită bugetului meu și acum chiar nu-mi permit o asemenea învestiție.

– Vezi tu, uneori nu e de ajuns doar să știi ce anume îți dorești, ci trebuie să știi și unde cauți. Uite, eu recent am fost invitată de o prietenă pe https://cashclub.ro/.

O platformă care are peste 800 de magazine partenere din România și din străinătate. Aceasta platformă face ca shopingul online să fie mai ușor.. Vei primi bani înapoi ( între 1% – 30%,) din valoarea produselor luate online. Dacă îți faci un cont pe această platformă, la fiecare produs cumpărat, vei primi un procent din suma plătită înapoi în contul tău în timp de aproximativ 45 de zile. Procentul diferă de la un magazin la altul. La minim 50 lei strânși poti face retragere în contul tău bancar fără nicio condiție sau ii poți lăsa oricât și faci retragerea când vrei tu.

-Cum?

Pe calculator instalezi o extensie de browser și pe telefon o aplicație care te va ajuta să faci cumpărături cu cashback.

– Ce vrei să spui? Că nu înțeleg nimic.

– Hai, să mergem să mâncăm o prăjitură și îți explic despre ce e vorba.

– Mi-ar plăcea să accept invitația ta. Dar trebuie să am rochia până sâmbăta viitoare și poate o voi găsi în aceste magazine.

–  O vom găsi pe cea potrivită pe un  magazin din cele peste 800 din platforma CashClub. Comparatorul de prețuri ne va arăta cele mai avantajoase prețuri la rochii.

– Hmm, sună destul de interesant. Dar ce e un comparator de prețuri?

– Comparatorul de prețuri îți va arăta toate preturile la rochiile de seară care se pot găsi pe Cashclub.ro.

– Interesant.

– Pe calculator, pe Google Chrome se poate instala o extensie de browser care îți aduce aminte sa intri în contul tau CashClub și iti va afișa un banner de fiecare data când intri pe site-ul unui magazin partener pe care daca dai click, încasezi cashback la magazinul respectiv. Ar fi complicat să ții minte 800 de magazine partenere sau să cauți magazinul respectiv.

-Știi ceva? M-am răzgândit nu mai vreau să mai întru în niciun magazin. Deci, hai, să mergem la o cofetărie, să-mi spui despre aceasta platformă. A spus Geanina zâmbind.

– Știam eu, că așa vei spune. Pentru aceasta decizie îți fac cinste cu o prăjitură, care va veni la pachet cu o invitație pe CashClub.

Între timp soarele se ascunsese după clădiri, seara își făcea apariția.

– Chiar bună ideea să venim la cofetărie, că mă dor foarte tare picioarele. Începuse să vorbească verișoara mea, după ce am făcut comanda.

-Vezi, cum îți pierzi timpul energia degeaba în loc să faci smartshopping din fotoliu tău de acasă.

– Dacă nu găsesc totul online, ce pot să fac?

-Din seara asta vei găsi tot ce ai nevoie pe aceasta platformă CashClub e cel mai nou program referral din România. Pe aplicația mobilă, pe care o am și eu instalată, ai posibilitatea să câștigi 30 de lei, așa cum voi primi eu, dacă tu accepți invitata mea, îți vei face cont și îți vei comanda cel puțin un produs din cele peste 800 de magazine. Îi explicam în momentul în care îi trimiteam linkul de afiliere

– Super tare. Acum imi instalez aplicația, apoi îmi și fac cont.

https://youtu.be/6Zw607ORvvM

– Perfect, vei fi uimită când ai să vezi toate produsele cu cele mai bune promoții.

– Deja le văd, dar ce magazine de renume sunt pe aici.

– Știu, acum îți poți căuta rochia cea mult dorită stând pe un scaun, iar în fața ta să ai o prăjitură care așteaptă s-o savurezi. Mai poți să ai și un cod de reducere pe care îl vei scrie la finalizarea comenzii pe magazinul partener.

 

– Da , văd și codurile de reducere. Super fain!! Această platformă e o minune.

– UIte ce rochii frumoase sunt. Nu pot să cred  ce prețuri mici au, și primesc și cashback. Nu am visat niciodată că voi cumpăra ceva și voi primi bani înapoi. Nu știu ce rochie să aleg

– Pe cea din visele tale…

– Uite, am și găsit-o deja. Spuse Geanina, care radia de fericire, în timp ce îmi arăta o rochie neagră, lungă, cu decolteu în V.

– E superbă.

În acest moment mă uitam la verișoara, cum își admira noua rochie și mă gândeam cât de ușor e să aduci în sufletul unui om o rază de bucurie.

CashClub.ro e o platformă concepută pentru a le oamenilor posibilitatea să cumpere online și să primească recompense pentru acele cumpărături. Așa  ei pot să se bucure de clipe minunate împreună cu familia și prieteni.

Articol scris pentru proba 16 SuperBlog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *