Mi-am făcut lista de dorințe pentru sărbători cu ajutorul platformei Glami.ro

Spread the love

Mai sunt doar 12 zile până când în toată țara se vor aprinde luminițele de sărbătoare. O perioadă a bucuriei, când fiecare gând de al nostru, se îndreaptă înspre cei dragi. Probabil că v-ați dat deja seama că este vorba  despre sărbătorile de iarnă.

În această perioadă, cred că toți ne amintim de copilărie, de vremea când mergeam la colindat având obraji arși de ger, de dimineața Crăciunului, atunci când nerăbdători desfăceam cadourile de sub brad.

Pentru mine sunt momente de neuitat, ba mai mult îmi place să-i surprind pe cei dragi oferindu-le cadouri. Obișnuiesc să le caut din timp pentru a reuși să le aleg pe cele potrivite.

Dacă cu câțiva ani în urmă umblam din magazin în magazin, căutând cadouri de pe lista, pe care o pierdeam de fiecare dată, în prezent situația s-a schimbat radical.

Sursa foto: Google

Acum e de ajuns să mă așez confortabil în fotoliu și să încep să fac orice listă de dorință Glami de pe un site care ne pune la dispoziție sute de articole vestimentare și accesorii.

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

Cine sunt cei de la Glami.ro și cum vă ajută această platformă să vă faceți lista de dorințe pentru sărbători.

Glami.ro este un motor de căutare online de fashion care a reușit să schimbe radical felul în care putem face cumpărăturile.

Sursa foto:  captură de ecran

Aceasta platformă reunește peste 400 de magazine de modă românești și internaționale într-un singur loc. Glami  oferă nenumărate opțiuni pentru îmbrăcăminte, genți, pantofi și accesorii.

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

Aseară m-am plimbat prin oraș gândidu-ma  la sărbători. La un moment dat m-am așezat pe o bancă în parc.

Cum le iau cadouri  celor dragi cu ajutorul platformei Glami.ro

Mi-am venit ideea sa mă apuc să caut cadouri pentru Crăciun pe Glami.ro unde de fiecare dată găsesc o varietate incredibilă și  reduceri de la sute magazine. Însă m-a sunat prietena mea să-mi spună că vine la mine.

Abia am ajuns acasă și deja cineva a sunat la ușă. Când am deschis, am văzut zâmbetul prietenei mele.

– Bună draga mea! Ce faci?

-De abia am ieșit de la serviciu și am venit să te întreb de site-ul ăla despre care îmi spuneai acum câteva zile, sper să nu te deranjez.

– Doamne ferește, nu e niciun deranj. Te rog, ia un loc, să-mi spui cu ce să te servesc.

-Un pahar cu apă e de ajuns.

-Chiar acum voiam să-mi fac lista de dorințe  cu posibile cumpărături pentru sărbători pe Glami Wishlist. Știi ce faină e? De exemplu văd o geantă drăguță, dar prefer să mai caut și alt model, care îmi va plăcea mai mult. În cazul ăsta o voi trimite în lista Wishlist, unde o voi găsi oricând.

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

– Super! Așa poți vedea dacă va fi și la reducere.

– Exact asta vreau să spun. Creând lista de dorințe Wishlist, poți vedea toate produsele salvate. În plus, de fiecare dată când unul dintre aceste produse va fi la reducere, vei primi un email informativ. Astfel îl vei putea achiziționa la cel mai mic preț.

Sursa foto:  captură de ecran

– Minunat.

– Deci, folosind o asemenea listă, scapi de realizarea capturilor de pe  ecran și de salvarea linkurilor, pentru că așa cum spuneam, Glami.ro adună peste 400 de magazine într-un singur loc. Aici poți găsi branduri de renume, atât din țară și cât din străinătate. În plus, mai e și aplicația pentru mobil Glami  pe care o poți descărca din App Store sau Google Play.

Sursa foto: captură de ecran

– Wow! Dar arătă-mi și mie cum adaugi produsele în listă de exemplu

-Uite, întrăm pe Glami.ro și pun în lista mea un cadou pentru nepoțelele mele, mă gândeam la niște pulovere ca ăsta cu Pamda jucăuș, e pe roșu culoarea lor preferată, iar pentru a îl trimite în lista Wishlist voi apăsa pe această inimă roșie și gata, produsul s-a dus în listă. Tot de la copii voi trimite în listă acest set, accesorii pentru păr, unu e cu fluturaș, iar celălalt e cu fundiță. Cred că fetitelor le vor plăcea tare mult. Ai înțeles cum trimit pe toate în lista mea de dorințe?

-Normal că da, este foarte simplu.

-Bine. O  să-ti arăt altceva. Mamei vreau să-i iau un lănțișor, am deja poza cu modelul dorit, pe care o voi încărca aici sus unde scrie căutare. Dau un click și uite că au apărut modele asemănătoare.

– Chiar ai dreptate. Acum nu mai ești nevoită să mai cauți produs după produs.

– Asta e și ideea. Cred că o să-l aleg pe primul. E un colier din argint Double Cross Heart, e foarte finuț. Deja îmi imaginez ce frumos ar arăta la gâtul mamei mele și cât de fericită ar fi să fie al ei, așa am să bifez inima. Astfel el se va duce în listă.

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

– Parcă i-ai scrie o scrisoare Moșului.

– Asta și fac, iar el mă anunță dacă vor fi reduceri. Uite, setul ăsta de mănuși și căciulă, cum își dorește sora mea de foarte mult timp. Îl și pun pe lista. E frumos, nu?

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

– Da, la fel ca și celelalte produse. Sunt toate așa de minunate, parcă ai spune că este o expoziție de modă.

-Și sunt de o calitate superioară. Privește ce eșarfe frumoase sunt Nu mă pot abține să nu trimit una în listă.

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

– Superbe, într-adevăr.

–  O aleg pe asta roșie de cașmir, deși nu știu dacă o voi dărui sau o voi păstra pentru mine.

Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

– Așadar, conceptul acestei platforme mi se pare fantastic, poți crea cu ușurință orice ținută îți dorești. Îmi va fi de mare folos în această perioadă.

– Uite cum văd lista Wishilist, dau click pe pictograma cu inima roșie, aceasta din dreapta de sus și îmi văd toate produsele selectate. Dacă nu mă mai interesează de exemplu accesorii pentru păr din ele, apăs pe inima roșie, care se face albă din nou și nu mai primesc acel email informativ.

          Sursa foto:  captură de ecran de pe Glami

– Să înțeleg că acum nu faci nicio comanda, nu?

-Nu, doar am făcut lista și voi aștepta până vor apărea reducerile de sărbători.

– Am înțeles. Acum trebuie să plec. Mulțumesc pentru informații, chiar m-ai făcut să înțeleg cât de mult ne poate ajuta această platformă.

– Cu plăcere, ai grijă de tine!

– Și tu de  tine!

După vizita de aseară, mi-am dat seama cât de important este să-ți împarți experiențele și cunoștințele cu alții. De aceea mi-am dorit să scriu acest articol pentru  voi, oameni dragi, să fiți informați despre Glami.ro. Sper ca informațiile mele să vă fie de folos și  cumpărăturile pentru sărbătorile din acest an să fie mai ușoare cu ajutorul listei de dorințe Glami. Până data viitoare, numai bine!

Articol scris pentru proba 19 SuperBlog

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *