Bijuteriile cu stocare inteligentă de la Anyoli creează legătura între suflete

Spread the love

În viața noastră este cel puțin o persoană dragă care o purtăm în suflet. Împreună cu ea trăim cele mai frumoase momente din viețile noastre. A fost și este lângă noi în cele mai grele clipe. Ajungem să creăm o legătură atât de specială cu ea, încât uneori o simțim chiar și atunci când nu o avem în apropiere. Acel om este persoana pe care ne dorim s-o vedem mereu zâmbind. Căutăm mereu mijloace prin care să-i arătăm cât de mult o prețuim.

Pentru mine, acea persoană este sora mea, cu care am o legătură specială. Când eram mici vorbeam ore în șir despre orice. Între noi nu era niciun secret, râdeam, plângeam împreună. Acest lucru ne-a apropriat una de alta. Așa s-a creeat iubirea dintre noi, pe care încerc să i-o arăt prin orice cuvânt sau gest care îl trimit către ea.

În curând sora mea cea dragă se va muta în alt oraș și mi-am dorit să găsesc acel ceva pe care, atunci când îl va atinge, să mă simtă aproape de ea. M-am gândit să-i dăruiesc o bijuterie cu pietre semi-prețioase, deoarece știu că ele transmit energii pozitive.

Cine sunt cei de la Anyoli

Am început să caut pe internet. La un moment dat am descoperit Anyoli.ro, un site despre care nu am mai auzit până acum. Totuși mi-am spus să văd despre ce este vorba

M-am uitat la acele bijuterii Anyoli cu stocare inteligență cu pietre semi-prețioase. Este o colecție nouă, care se face remarcată prin frumusețea produselor, dar și prin noul concept de a transmite mesaje cu ajutorul tehnologiei moderne.

Prin Anyoli România, o inovație care aparține Nadiei Vișan, unde timpul și distanța nu mai sunt impedimente pentru iubire. O bijuterie cu stocare inteligentă este un cadou viu prin care putem trimite zilnic celor dragi gândurile noastre.

Ce pot face aceste bijuterii cu stocare inteligentă

Citind descrierea, pentru o clipă am zâmbit, deoarece de multe ori mi-am imaginat cum o bijuterie prinde glas. Cum spune tot ce vreau să transmit prin ea.

Visam la o bijuterie vie, să se încarce cu sentimente mele și apoi să vorbească despre ele.Si când sora mea va asculta, să se simtă iubită. Atunci am realizat că visul meu poate să devină real, bijuteriile Anyoli pot fi mesagerul unui suflet pentru un suflet.

Nu mă mai săturam să admir colecția Anyoli, bijuteriile din cele patru categorii create special pentru a ne apropia de persoanele dragi chiar și de la distanță datorită tehnologiei moderne.

Prima dată, m-am uitat la bijuteriile elegante cu pandantivele în formă inimă, gata să unească două suflete, să fie conexiunea dintre ele.

Fără să-mi dau seama, începusem să-mi imaginez o fată purtând unu dintre coliere cu stocare inteligentă.

Parcă vedeam zâmbetul ei în fiecare dimineață, atunci când își apropria acel pandantiv de telefon și va vedea un nou mesaj de la omul drag, prin care îi va mărturisi pentru a suta oară dragostea lui pentru ea.

După câteva minute, am dat pe categoria în care am găsit bijuteriile menite să ne facă legătura cu Dumnezeu. Prin ele putem transmite celor dragi versete din Biblie. Astfel le vom insufla în suflet credința și curajul. De asemenea aceste bijuterii Anyoli cu stocare inteligentă pot fi încărcate cu Biblia pe care o putem avea mereu cu noi, sau cartea noastră preferată.

Apoi, mi-am continuat călătoria printre bijuterii inteligente și am ajuns la cele destinate naturii, vieții, unui nou început.

Ele pot fi încărcate cu propriile noastre emoții, cu amintiri și dăruite în momente importante din viețile celor dragi, de exemplu la majorat, la începutul unei relații, la nunți etc.

Mi-am făcut sora fericită cu ajutorul bijuteriilor cu stocare inteligentă de la Anyoli

Când mă gândeam ce bijuterie s-ar potrivi surorii mele, observ că am sărit o categorie. Dar a fost cu un scop. Acolo am descoperit bijuteriile mistice, pline de însemnătate. Mă uitam la acele brățări inteligente .

Fără să stau pe gânduri, mi-am creat un cont pe acest site pentru a putea să-i trimit zilnic câte un mesaj text, video sau poză.

Apoi am adăugat brățara în coș si am completat formularul de trimitere.

Primul mesaj a fost un text scris din suflet pentru suflet:

„Draga mea, a venit momentul în care trebuie să ne despărțim. Ești la un pas să-ți îndeplinești marele vis și sunt convinsă că vei ajunge o actriță de succes, așa cum îți dorești. Prin această brățară îți voi fi alături pentru totdeauna, va fi de ajuns să-ți apropii telefonul de brățară și eu îți voi vorbi. Te iubesc soră dragă! ”

Al doilea mesaj  va fi un video cu melodia noastră preferată cu un text emoțional.

În câteva zile acel cadou viu urma să ajungă, dar între timp am reușit să instalez pe telefonul surorii sora aplicația Anyoli. Astfel ea trebuia doar să atingă pandativul de telefon care trebuia să aibă deschise datele mobile, WiFi-ul sau NFC-ul pentru a putea vizualiza mesajul.

Peste două zile, în timp ce sora mea începuse să-și facă bagajul, cineva a sunat la ușă. Când a deschis era un curier care i-a dat un colet. Pentru că am vrut să-i văd reacția în momentul în care va desface cadoul, am tras cu ochiul. Am văzut cum se uita la acea brățară.

Este o brățară ajustabilă de aur galben 14K cu piatră Ochi de tigru. Acest pandativ semăna cu acele bucățele din lemn pe care ne scriam una alteia ”Te iubesc!”. Apoi cu un cuțit făceam găuri, prin care băgam ață și ne confecționam coliere de care eram nedespărțite. Atunci am știut că este cea pe care o căutam

Apoi a atins-o de telefon. În acea clipă eu am primit înștiințare că mesajul incorporat în memoria pandativului a fost deschis. O priveam cum citea mesajul transmit de bijuteria cu stocare inteligentă, lacrimile de bucurie îi mângâiau obraji.

După ce a terminat de citit mesajul, a venit spre mine spunându-mi că acea piatră prețioasă îi amintește de colierele noastre din lemn apoi ne-am îmbrățișat. Această brățară a făcut ca relația dintre noi să devină mult mai puternică.

Știu că clipele de iubire, de fericită pe care le-am trăit azi, le voi trăi de fiecare dată când voi trimite mesaje pe care bijuteria inteligentă Anyoli îi va transmite surorii mele.

Așa ați putea și voi să simți bucurie oferind unei persoane dragi un dar, prin care să vă simte aproape chiar și atunci când nu veți fi lângă ea. O alegere pe care nu o vei regreta. Până dată viitoare, numai bine!

Articol scris pentru proba 20 SuperBlog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *