Mobilierul de la Savini Due îmi va îndeplini visul de a avea o baie adaptată nevoilor mele

Spread the love

Cred că orice om la un moment dat a spus că nicăieri nu e mai bine decât la el acasă. Cel puțin, eu am spus-o de fiecare dată, când m-am întors dintr-o călătorie. Este casa mea, cea mult visată, povestea sufletului meu. Încet, încet am reușit s-o amenajez în așa fel, încât să mă simt bine și mai ales că  mare parte   a timpului îl petrec acasă.

O parte dintre cititorii acestui blog  știu că am o dizabilitate locomotorie, că merg cu un cadru. Acest lucru a însemnat adaptarea locuinței la nevoile mele. Am nevoie de cât mai mult spațiu pentru a mă deplasa cu ușurință dintr-o cameră în alta. De fiecare dată sunt atentă în momentul în care îmi aleg piesele de mobilier, să nu fie prea înalte pentru a ajunge la rafturile de sus, dar nici să nu ocupe prea mult spațiu.

Însă marea problemă era mobila din baie mea mică, mereu rotițele din față a cadrului se blocau în masca de  chiuvetă. Îmi lua mult timp pentru a le debloca de acolo. Să nu mai spun de oglinda încorporată în dulapul de deasupra chiuvetei care era pus prea sus. Fiind mică de statură, nu ajungeam să mă privesc în ea. Motiv pentru care, acum câteva zile mi-am spus că a venit momentul, să mă ocup de baia mea, să-i schimb decorul.

Cine sunt cei de la Savini Due

Pentru că îmi doream o baie  adaptată nevoilor mele, dar în același timp și modernă, am început să caut informații pe https://savinidue.ro/mobilier-de-baie,care este un site recunoscut pentru colecțiile sale de mobilier de baie.

De aproape 20 de ani, Savini Due e o sursă de inspirație, atunci când suntem în căutarea unui mobilier de baie, care sunt adevărate design-uri prelucrate cu atenție în fiecare detaliu. Aceste colecții sunt rezultatele acestor ani în care s-a lucrat la fiecare produs cu pasiune, creativitate și cu dorința pentru frumos  Astfel fiecare mobilier e mereu aspectuos.

Am inceput să visez la baia visurilor mele datorită celor de la Savini Due

Datorită informațiilor foarte utile care le găsim pe https://savinidue.ro/ am reușit să pun pe hârtie proiectul pentru baie care deja îl văzusem într-o revistă, dar trebuia să-l modific puțin.

Atunci am aflat cum să aleg culorile în așa fel, încât să fie cât mai luminoasă. Deoarece m-am gândit la un model de faianță albă și câteva plăci care au în mijloc un model, am căutat mobilă potrivită acestor nuanțe Pentru că îmi doream ca baia să pară ca un salon de înfrumusețare, unde să mă aranjez în fiecare zi, am ales o gresie tip pachet, un bej. Apoi am desenat cabina de duș, la care am visat de mulți ani. WC-ul și chiuveta erau și ele prezente în proiectul meu. Mai lipsa mobila, pe care Savini Due imi va oferi pe cea potrivită.

Am studiat cu atenție colecțiile care reușesc să atingă  orice așteptare. Sunt niște piese de mobilier unice, personalizate, atingând tendințele de design.

Pornind de la ideea că orice baie trebuie mobilată, în colecțiile  Savini Due vom găsi piese de mobilier pentru băi mari sau mici. Aceste tipuri de mobilă din fiecare colecție, sunt menite să dea un aspect deosebit băii. Pot fi admirate și pe pagina de Facebook Savini Due

Am ales mobilierul de baie de la Savini Due potrivit nevoilor mele 

Din aceste colecții minunate, am ales un mobilier din colecția https://savinidue.ro/linea/ care e personalizată cu cele mai simple modele. Colecția de mobilier de baie Linea simbolizează adevărata formă a designului personalizat în baie printr-o serie de piese moderne, versatile și liniare, disponibile în trei texturi speciale: Beton, Rovere Naturale și Rovere Fossile.

Un model de mobilă ce am avut senzația că a fost creat special pentru mine, era exact ce aveam nevoie. Aceasta mobilă are un blat pentru chiuvetă și un spațiu numai bun pentru a-mi pune lucrurile, pe care trebuie să le am la îndemână. În fața chiuvetei am o suprafață liberă, un loc perfect pentru cadru.

Apoi voi avea un dulap, unde voi ține produsele, pe care le folosesc în baie. Între dulap și blat este o suprafață goală, unde voi putea să pun prosopul.

Această mobilă din colecția Linea are o oglindă cu un iluminator LED care o voi pune mai jos pentru a mă putea admira ore în șir.

Pentru a îmi oferi clipe de relaxare o să-mi aduc în baie un scaun pliant, pe care mă voi așeza de fiecare dată, când mă machiez. Lumina din jurul oglinzii va fi atât de plăcută, încât în acele momente voi avea senzația că sunt într-un salon de frumusețare.

Apoi voi avea si corpul suspendat care este o piesă din mobilierul de baie Savini Due la fel de elegant.

Pe acesta voi pune luminări parfumate, accesoriile pentru baie. În cele două dulapuri magice cum le-am numit eu, îmi voi ține trusele de machiaj. De fiecare dată când le voi deschide ele, îmi vor contura frumusețea.

Așa voi reuși să schimb aspectul băii, care va deveni elegantă, mai luminoasă și mult mai spațioasă datorită mobilei de la Savini Due.

O să-mi fie mult mai ușor cu o baie frumoasă adaptată nevoilor mele. Cel mai important lucru este faptul că voi avea spațiul de care am nevoie.

Într-un adevăr mobilierul de la Savini Due o să-mi înfrumusețeze baia.

Puteți și voi să alegeți un mobilier din aceste colecții. Astfel aspectul băii voastre se va schimba. Sunt convinsă că o să-mi mulțumiți pentru  alegerea făcută. Până dată viitoare, aveți grijă de voi!

Articol scris pentru proba 21 SuperBlog

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *