Pe Answear.ro mi-am găsit cele mai potrivite haine pentru vacanța de Crăciun

Spread the love

Așa cum bine știm, viața e o adevărată aventură. Zilnic descoperim ceva, suntem cuprinși de diferite sentimente, care se pot schimba de la o oră la alta, de la bucurie la tristețe. De multe ori  visăm la vacanța visurilor noastre. Acel loc, în care ne dorim foarte mult, să ajungem. Eu de exemplu, mereu mi-am dorit, să merg în Laponia în perioada sărbătorilor de iarnă, să vizitez satul lui Moș Crăciun, despre care am auzit, că e un loc de poveste.

         Sursa foto: Google

Visam, cum mă plimb în acele locuri, cum văd oficiul poștal al lui Moș Crăciun, galeriile de gheață, cum merg cu sania trasă de un ren.

Sursa foto: Google

Mi-am dorit, ca într-o zi să fiu acolo, să mă las învăluită de acel peisaj de iarnă, în timp ce gerul mă pișcă de obraji și să simt zăpada înghețată sub tălpi.

Un vis care în curând se va îndeplini și asta datorită unui prieten drag, pe care îl cunosc de mulți ani.

Acum o săptămână, Victor a venit la mine pentru a mă ruga să nu-mi fac planuri de sărbători, deoarece vom  pleca în Laponia. Prima dată am crezut că glumește, dar mi-a dat un bilet de avionul cu destinația Laponia cu data de 22.12.2021. Mi-a spus că știa, cât de mult mi-am dorit o asemenea vacanță, motiv pentru care s-a gândit, să-mi ofere acest cadou. Cu noi vor mai merge încă doi prieteni de ai noștri.

Veste, care mi-a umplut sufletul de bucurie, nu-mi venea să cred, că încă un vis de al meu era pe cale, să se îndeplinească. Cu toate astea, în mai puțin de o lună mă voi plimba prin Laponia.

Cum m-a ajutat cei de la Answear.ro, să-mi fac bagajul pentru vacanță

Deja am început să-mi fac bagajul,  să mă întreb ce haine ar fi potrivite pentru această vacanță. Știu că trebuie, să fie groase, dar în același timp vreau niște ținute în care să mă simt bine. Răspunsul l-am găsit pe  Answear.ro, un site  unde se găsesc peste 400 branduri recunoscute prin cele mai moderne articole vestimentare, care mă ajută să țin pasul cu moda.  Aici se găsesc cele mai frumoase produse, începând de la  îmbrăcăminte, încălțăminte până la accesorii care reușesc să atingă orice așteptare a mea.

Answear.ro m-a ajutat să învăț cum să-mi pun în evidență feminitatea alegând cele mai potrivite articole vestimentare, încât am ajuns să mă simt frumoasă și plină de viață. Se spune o femeie, pentru a putea să se bucura de ceea ce e, mai întâi trebuie să-și descopere frumusețea. Pentru asta are nevoie de un motiv, care să-i dea încredere în ea. Mie produsele vestimentare de pe Answear.ro mi-au schimbat viața.  Despre această transformare incredibilă am scris într-un articol anterior de pe acest blog  .

De atunci Answear e sursa mea de inspirație, de fiecare dată când îmi caut haine pentru orice ocazie.

Odată ce m-am apucat să mă pregătesc pentru plecare, să-mi aleg hainele pentru vacanță, am intrat pe Answear.ro, unde am găsit toate hainele, de care aveam nevoie. În continuare am să vă spun ce am ales de această dată.

Ce articole vestimentare mi-am luat de pe Answear.ro

Pentru cea mai dorită vacanță de iarnă, Answear mi-a oferit cele mai potrivite și mai frumoase haine.

Din valiza mea nu puteau să lipsească mănușile de iarnă.

Sunt o  pereche de mănuși de la Icebreaker, din tricot neted. Ele sunt foarte călduroase, dar în același timp elegante, exact pe stilul meu.

Apoi am găsit o geacă de puf de pe Answear din colecția Tommy Hilfiger, model izolat. E din material matlasat.

Nu puteam să aleg altă culoare decât roșu, una dintre culorile specifice Crăciunului.  Este o  geacă perfectă, care îmi va ține de cald în aceasta aventură. Deja am început, să-mi  imaginez, cum vom vizita Santa Park, care este un parc de distracție pe tema Crăciunului din  orașull Rovaniemi. Acolo ne vom urca în caruselul de Crăciun, vom vedea galeriile de gheață, atelierele meșteșugărești și nu în ultimul rând, vestiții spiriduși ai Moșului.

 

       Sursa foto: Google

La un moment dat mi-am dat seama, că voi avea nevoie de un pulover. L-am găsit în colecția Answear Lad. E un pulover din lână cu guler pe gât, foarte lejer, numai bun de pus în valiză.

Tot de pe acest site mi-am luat o pereche de pantaloni cu talie înaltă de la firma Pinko https://answear.ro/p/pinko-pantaloni-356000?fbclid=IwAR1nG2N-I1EPcZFPxkrCpvzKdM50LJ5-LwStAZmQ8RuX48SSJy0V8gL4Zg.

Sunt croiți dintr-un material foarte calitativ, nu se pune scame pe ei și nici nu se șifonează.

Tot din colecția Answear Lad am găsit o pereche de cizme scurte. Sunt din piele ecologică, au talpa înaltă , sunt foarte comode, numai bune pentru plimbările care mă așteaptă în Laponia.

Deci, mi-am creat ținuta pe care am de gândit s-o port, atunci când voi merge la Palatul culturii din Rovaniemi, unde voi admira galeria din sticlă și voi afla despre istoria Laponei.

Sursa foto: Google

Deja simt, că vor fi cele mai frumoase zile din viața mea.
Pentru că din valiza unei femei niciodată nu vor lipsi rochiile, am ales tot de pe site-ul meu preferat, Answear.ro, o rochie verde de la firma Twinset.

Este un model cloș, făcută dintr-un material foarte fin, foarte frumoasă. A meritat să fie în coșul meu de cumpărături. E rochia, pe care o voi purta în seara de Crăciun pe care o vom petrece în Santa Claus Village, într-o cabană din lemn. Vom sta în jurul unei mese și vom mânca bunătățile tradiționale ale Finlandei. Apoi vom depăna amintiri din copilărie, vom cânta colinde.

Voi avea o vacanță de vis cu ajutorul celor de la Answear.ro

Cam așa îmi fac eu bagajul pentru vacanța de iarnă, pe care abia o aștept. Până atunci, voi avea grijă, să nu–mi lipsească nimic din valiza. Motiv pentru care mi-am propus, să intru zilnic pe site-ul sufletului meu, de unde îmi voi mai cumpăra tot ce îmi doresc pentru călătorie.

În plus, grija față de produsele, pe care le comand, a dispărut. Asta pentru că la Answear se pot returna cu ușurință în termen de 30 de zile de la data livrării. Deci, încă un motiv plus pentru a îmi face cumpărăturile de pe acest site.

Answear.ro mă ajută de fiecare dată, să-mi găsesc ținutele, pe care mi le doresc. Îmi propune cele mai moderne creații vestimentare pentru orice ocazie.

Pe acest site puteți să găsiți și voi ținutele, pe care vi le doriți, chiar din confortul vostru de acasă sau în timp ce faceți o plimbare. E o modalitate simplă de a câștiga timp și de a vă îmbrăca așa cum vă doriți. Până dată viitoare, numai bine!

Articol scris pentru proba 23 SuperBlog

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *