Cu produsele de la Farmec am grijă de mine, dar și de mediul înconjurător

Spread the love

Ea mereu mi-a fost prietenă, îi simt energia de fiecare dată când ating pământul. Îmi vorbește prin foșnetul frunzelor sau prin picăturile de ploaie care bat în geamul meu și niciodată nu mă sătur să-i admir frumusețea. Da, cred că, v-ați dat seama, că este vorba despre relația mea cu natura. Este o legătură specială, de care mă bucur de fiecare dată. E o dragoste divină care m-a făcut să-mi plantez o grădină de flori în fața casei. Este un loc deosebit, unde îmi petrec serile de vară și unde mă las învăluită de parfumul lor.

Sursa foto: Google

Viața înseamnă natură. Fără ea niciun om nu ar mai putea trăi, pământul s-ar asemăna cu un mormânt. Gând care mă îngrozește. Din acest motiv încerc să am grijă de natură așa cum am grijă de mine, prin comportamentul meu față de ea, care mă determină, să fiu atentă, să-mi aleg un stil de viață, prin care să reușesc s-o protejez.

Sursa foto: Farmec

Cum protejez mediul înconjurător

Consider, că atunci, când merg pe stradă sau în orice loc din mediul înconjurător, trebuie să păstrez curățenia, așa cum fac și acasă, să nu calc pe spațiile verzi.

Pornind de la ideea de a avea grijă de mediul înconjurător, mereu încerc, cât pot, să reduc din deșeurile, pe care orice om le face. Motiv pentru care, aleg să reciclez zilnic ambalajele produselor pe care le folosesc.

Sursa foto: Google

Despre ce produse e vorba și unde reciclez ambalajele, vă voi spune  în rândurile care urmează.

Cine sunt cei de la Farmec.

Așa cum mulți dintre voi, cititorii acestui blog știți deja, sunt o femeie, care are grijă, să arate bine în orice ocazie, chiar și atunci când iese să cumpere o pâine. Arăt bine, pentru că mereu mi-a fost ușor, să am grija de mine, datorită produselor de la Farmec, care este una dintre cele mai mari companii din România. Notorietatea, istoria lungă în inovație, calitatea și eficiența, au fost doar câteva dintre din motivele, pentru care produsele de la Farmec au atras aprecierea a milioane de consumatori din întreaga lume.

Sursa foto: Farmec

Îmi aduc aminte, că bunica mea îmi spunea, că o femeie trebuie, să aibă grijă, ca orice produs de îngrijire corporală și de înfrumusețare, să fie de calitatea superioară. Acele produsele le-am descoperit  acum 10 ani, atunci când încercam tot felul de tratamente pentru acnee fără niciun rezultat. Însă într-o zi o cunoștință mi-a povestit despre produsele românești de la Farmec, unde nu doar că am găsit cel mai potrivit tratament pentru problema mea, dar aceste produse aveau, să facă parte din viața mea.

Cum ne ajută cei de la Farmec să protejăm mediul înconjurător.

În 2020, Farmec a lansat campania ,,Ai grijă  de natură așa cum ai grijă de tine” prin care clienți pot returna ambalajele produselor din portofoliu, pentru ca acestea să fie reciclate corespunzător.  În 2021, campania a fost extinsă la nivel național, în peste 30 de magazine al firmei Farmec. Până acum au fost reciclate peste 50 de mii de ambalaje.  Astfel, Farmec se numără printre puținii producători români, care oferă clienților posibilitatea de a returna ambalajele produselor, pe care le-au folosit, asigurând astfel încheierea ciclului de viață al produselor din portofoliu.

Sursa foto: Farmec

Așadar, Farmec nu doar îmi oferă cele mai calitative produse, dar și posibilitatea de a recicla ambalajele. Ceea ce înseamnă, că am grijă și de natură, în timp ce am grijă de corpul meu. E ca un vis împlinit pentru mine.

Sursa foto: Farmec

În plus, la patru ambalaje din portofoliul Farmec, pe care le duc spre reciclare în magazinele brandului din țară,  voi primi câte un produs cadou.

Magazinele în care se desfășoară campania „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine” sunt: Gerovital din Platinia Shopping Center, Gerovital din Iulius Mall, din Cluj Farmec de pe str. București din capitală și Farmec de pe strada. Napoca tot din Cluj Clienții pot aduce la aceste puncte de colectare deșeuri de ambalaje cutii de creme, recipiente de șampoane și de gel de duș, dar și recipiente ale produselor de curățenie din gamele Nufăr și Triumf, borcane care au fost creme, doze spray din  aluminiu.

Sursa foto: Farmec

Pentru a putea fi reciclate, recipientele trebuie golite de conținut, clătite și curățate. La patru ambalaje din portofoliul Farmec reciclate, consumatorii vor primi un produs cadou pe baza unui cartonaș care va fi ștampilat la fiecare ambalaj adus în magazin.

 

Sursa foto: FarmecCe

Ce produse de la Farmec îmi protejează corpul.

Cu acest avantaj de a proteja mediul înconjurător, acum mă bucur și mai mult de produsele, pe care mi le oferă Farmec și Gerovital pentru îngrijirea corpului. De exemplu, eu folosesc Apa micelară cu Cărbune și cu Acid Hialuronic H3 din gama Gerovital Doctor în frumusețe.

 

 

Sursa foto: Farmec

Ea îndepărtează impuritățile, excesul de sebum și machiajul. O apă care îmi curăță fața în profunzime și îmi  menajează bariera protectoare de uleiuri naturale ale pielii.

Folosesc și o cremă Remodelare Contur Față care e potrivită pentru pielea uscată a tenului. Această cremă îmi hidratează tenul. Îmi face o piele catifelată, datorită structurii biomimetice a acestui produs cu active vehiculate în straturile profunde ale pielii având o eficiență mărită.

Sursa foto: Farmec

Este o cremă ideală pentru protejarea, hidratarea tenului. El devine luminos, astfel încât nu mai am nevoie să folosesc prea mult fond de ten.

Tot de la Famec, folosesc șampon Regenerant cu Keratină. Acest șampon acționează direct asupra firului de păr prin refacerea nivelului de keratită, care este o proteină ce asigură părului elasticitatea și-l protejează de efectele distructive ale agenților externi.

Sursa foto: Farmec

E special conceput pentru tratarea părului, întărește firul. Din această cauză se  reduce căderea lui și îi dă volum. Este un șampon care îmi face părul, să fie sănătos și frumos.

Nu am cum să nu menționez în acest articol despre un tratament expert – Bază complex fortifiant.

Un tratament pentru unghii friabile și deshidratate care se exfoliază. Folosind acest produs din uleiuri naturale unghiile mele sunt mereu frumoase, chiar și atunci când nu sunt date cu ojă.

Pentru a mă menține în formă mai folosesc si crema Anticelulitică Gerovital H3 Evolution Perfect Look.

Sursa foto: Farmec

Este o cremă specială pentru zonele cu celulită, pentru o piele îngrijită. E foarte bună pentru mesajul de relaxare. Are un miros plăcut.

Acestea sunt doar o parte din produsele de la Farmec, care sunt de cea mai bună calitate. Pentru mine sunt foarte importante, deoarece mă ajută, să am grijă de corpul meu. Niciodată nu uit de coșul în care adun ambalajele și apoi le duc la cel mai apropiat magazin Farmec sau Gerovital.

Ăsta a fost mesajul meu de azi. Sper să ajungă la sufletele voastre pentru a înțelege cât de mult contează să avem grijă de mediul înconjurător. Acum Farmec, din dragoste pentru natură, a făcut posibil, ca reciclarea ambalajelor, să ne fie la îndemână. Însă să nu uitați, că produsele de la Farmec, pot deveni micul vostru secret al frumuseții.

Până data viitoare, să aveți grijă de natură, așa cum aveți grijă de voi!

Articol scris pentru proba 24 SuperBlog

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *