Pe 3 decembrie filmul Vânătorii de fantome: Moștenirea apare în toate cinematografele din România

Spread the love

Dragi cititori ai acestui blog,  azi vă voi vorbi despre cum a apărut  pasiunea  mea pentru scris, care mă urmărește încă din copilărie. Părinții mei sunt foarte pasionați de filme. Ei obișnuiau să meargă cel puțin odată pe săptămână la cinematograf, unde mă luau cu ei spunându-mi, că  în felul acesta îmi voi dezvolta imaginația. Prima dată am fost la cinema, când aveam trei ani.

Sursa foto:Merch HÜSEY unsplash

Cum mi-am dezvoltat pasiunea pentru cinema.

Din prima clipă, în care am văzut un film pe marele ecran, am fost absorbită de  această poveste, așa încât nu am mai făcut nicio mișcare pe durata filmului.

După această experiență, au urmat și altele mai captivante, care au avut un impact puternic asupra mea. Astfel am început să scriu povești inspirate din filme.

Mulți ani la rând am mers cu părinții la cinema, unde obișnuiam, să ne așezăm pe scaunele din mijlocul sălii.

Sursa foto: Kilyan Sockalingum  unsplash

Vizionam filme educative, inspirate din fapte reale, comedii, aventuri. Acele ore petrecute în sălile de cinema au fost pentru mine surse de inspirație, dar și un mijloc de a descoperi istoria. Uneori la orele de istorie de la școală mi-a fost mai ușor, pentru că deja aveam cunoștințe despre ce s-a întâmplat în trecut. Asta mă ajuta să înțeleg mai bine lecțiile. Pentru mine filmul a însemnat puntea spre creativitate, pe care o dezvolt de fiecare dată, când vizionez un film.

Pasiunea părinților pentru filmele difuzate în cinematografe a devenit și pasiunea mea, care a crescut din ce în ce mai mult, datorită faptului că din 2000 InterComFilm Distribuition S.A aduce pe marile ecrane ale cinematografelor din țară cele mai bune filme din întreaga lume. Această companie este licențiată Sony Pictures.

Cine sunt cei de la InterComFilm.

De 16 ani InterComFilm este principalul distribuitor pe piața de filme distribuite în fiecare an. Această firmă promovează cele mai renumite filme străine. Nu știu ce m-aș face fără InterComFilm, cum as mai putea urmări la cinema cele mai celebre ecranizări din lume.

Aceste filme devin din ce în ce mai captivante, datorită și tehnologiei, care de-a  lungul timpului a reușit prin tot felul de invenții, să transforme o vizită la cinema, într-o adevărată aventură.

Nu aș putea să vorbesc despre lumea filmului fără să nu pomenesc de primul film fantastic pe care l-am văzut la cinema chiar în ziua, în care am împlinit 8 ani. A fost filmul prin care am descoperit lumea fanteziei, în care se poate întâmpla orice cu puterea minții.  Așa am ajuns îndrăgesc acest gen.

Ce film va aduce InterComFilm pe marile ecrane cinematografelor din România.

Din 3 Decembrie 2021 InerComFilm Distribuition S.A va aduce pe marile ecrane cinematografelor din România ” Vânătorii de fantome: Moștenirea” care promite să fie o nouă poveste care va duce adrenalina și efectele vizuale la un alt nivel.

Sursa foto: InterComFilm

Povestea filmului “Vânătorii de fantome: Moștenirea”este :

După ce sunt evacuați din apartamentul lor din Chicago, Carrie și copiii ei adolescenți se mută într-un orășel din Oklahoma. Bunicul recent decedat le-a lăsat moștenire o fermă abandonată și cam sinistră.

Sursa foto: InterComFilm

Curând, secrete întunecate încep să iasă la iveală, iar “moștenirea” își cere tributul de la noii locatari – totul, într-o aventură pe cât de palpitantă, pe atât de comică.

Sursa foto: InterComFilm

Filmul este un mixt de acțiune, fantastic, aventură și comedie adresat pentru toată familia care va rula pe marile ecrane în formatele 2D, IMAX 2S, 4DX și Dolby Atmos.

Acest film este pentru întreaga familie și aduna în fața marilor ecrane ale cinematografelor toate generațiile peliculelor de acest gen.

Vânătorii de fantome: Moștenirea este un film, pe care îl așteptam de multă vreme, deoarece simțeam, că va mai apărea o nouă poveste la fel de fascinată ca toate celelalte din această colecție.

Este o peliculă, care va merita să fie văzută, mai ales de copii, care își vor îmbogăți imaginația, așa cum mi s-a întâmplat și mie in urmă cu mulți ani.

Eu de aceasta dată voi merge la cinema cu trei prietene, care deja și-au luat bilete pentru ”Vânzători de fantome: Moștenirea”. Îl vom vedea în format 4DX. Presimt că vom avea o seară fantastică și ne vom lăsa cuprinse de povestea, la care urmează să luăm parte.

Pentru mine o ieșire la cinematograf e ca o evadare din lumea reală în lumea filmului, unde orice este posibil și mai ales acum cu aceste efecte ce îmi dau posibilitatea, să trăiesc acțiunea la un nivel foarte înalt.

De fiecare când vizionez un film la cinema și acest lucru se întâmplă foarte des, am impresia că fac parte din acțiune, parcă simt ceea ce simt și personajele.

De multe ori sunt întrebată de ce aleg să mă mai duc la cinema, când pot să văd orice film vreau și acasă. Răspunsul meu e simplu: pentru că la cinema găsesc efecte speciale de ultima generație, care îmi oferă noi experiențe și pentru că ecranul sau sunetul de acasă niciodată nu vor fi ca acele de la cinema.

Mereu mi-a plăcut să mă las surprinsă. Din acest motiv nu obișnuiesc, să-mi aleg un anumit gen de film, ci prefer să fiu atrasă de titlurile filmelor. E o senzație faină, de care am parte. Însă totdeauna, când vreau să mă duc la un film, intru pe InterComFilm.ro și găsesc cele mai bune filme. Apoi caut pe internet programul cinematografelor din orașului meu.

În încheiere vă reamintesc că începând de mâine 3 Decembrie 2021 pe marile ecrane cinematografelor din toată țara se va lansa Vânătorii de fantome: Moștenirea. Un film pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care se merită să fie văzut de toată lumea.

Până dată viitoare, numai bine!

Articol scris pentru proba 25 SuperBlog

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *