Bucuria simplități

Spread the love

 

 

 

 

 

Bucuria simplități, ne însoțește aproape în fiecare zi, dar noi suntem prea orbiți de grijile lumești, ca să vedem că fericirea vieții trece pe lângă noi.

În fiecare zi fericirea se trezește dimineața odată cu noi, e acel aer răcoros împletit cu aroma de cafea din ceaşca ta. Când te simți împlinit văzându-ți copii crescând sub ochii tăi.

Fericit ești când în drum spre școală sau spre serviciu, natura nu încetează să te salute în mii de feluri. Dar tu, ești prea ocupat cu propriile tale gânduri, ca să mai poți sta de vorbă cu ea.

Fericirea simplități o simți, atunci când realizezi cât de frumos poți fi și te simți mulțumit de ceea ce ești. Este acea stare de optimism, dacă știi cum să-l zidești în tine, prin credință, dar și cu voința ta.

Fericirea este atunci când creezi un mic moment plăcut pentru cineva drag ție. E vocea pe care adori s-o auzi iar și iar de mii de ori, ca pe un refren a unei melodii. E o privire caldă ce îți urmărește fiecare mișcare și nu ratează nici una. Fericirea ia înfățișarea a unui chip drag. O simți printr-o simplă atingere de mână, e o rază a unui zâmbet.

Fericirea e dăruie, fără să aștepte răsplată, e iubirea infinită și pură. E o stare de rugăciune și de recunoștință, închinată lui Dumnezeu.

Fericirea simplități ești chiar tu, tot ceea ce poți oferi prin ajutorul gândurilor tale.

Acest articol a fost publicat în Acasă, Glasul Sufletului. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *