Mă înscriu din nou la SuperBlog

Spread the love

Trebuie să recunosc că mi s-a făcut puțin dor de superBlog, de cerințele probelor și de toate emoțiile acestei competiții. Așadar am văzut proba celor de hotel Opal cate mi-a făcut cu ochiul și mi-am spus să mă alături concurenților de această dată.
În timp ce scriam despre evenimentul meu de la hotel Opal, îmi aminteam emoțiile pe care le-am trăit pe perioada ediții din toamnă, atunci când am participat de la început și până la sfârșit. A fost o experiență grea, dar și foarte frumoasă în același timp pe care nu o voi uita niciodată. Sunt bucuroasă că am avut ocazia să am o astfel de experiență și sper s-o mai repet pe viitor.
Un lucru este cert că aceasta experiență mi-a dat încredere în mine și simt că m-a ajutat să mă dezvolt pe latura asta a scriitorului.
După părerea mea competiția SuperBlog este ca o școală pentru bloggeri, deoarece avem oportunitatea de a ne dezvolta vocabularul și imaginația în timp scriem. Pe mine una m-a ajutat și mă ajută foarte mult aceste probe. Din acest motiv voi participa la probe de fiecare dată când imaginația și timpul îmi vor permite.
Și de această dată am scris cu multă plăcere și de abia aștept să văd ce notă voi primi.

Acest articol a fost publicat în Acasă, Evenimente. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *