La hotel Opal putem avea parte de cele mai frumoase evenimente și de cele mai faine vacanțe din viața noastră

Spread the love

În sfârșit astăzi am reușit să-mi fac timp să mai scriu un nou articol, deoarece în această perioadă sunt foarte ocupată cu organizarea nunții surorile mele.
Deja mulți dintre voi o cunoașteți pe Laura, sora mea geamănă și totodată cea mai bună prietenă.

Ea mereu a fost cea îndrăzneață, puternică, înțelegea mai repede lecțiile la școală. Pe când eu eram timidă, mai înceată, aveam nevoie de mai mult timp ca să înțeleg o lecție. Dar Laura mi le explica încă odată acasă, mă corecta atunci când greșeam și de fiecare dată îmi lua apărarea în fața celorlalți copii.

Chiar dacă Laura e mai mare ca mine cu doar 20 de minute, ea e modelul meu în viață. E aceea persoana care m-a ajutat să învăț cum să am încredere în mine. Cu ea îmi împărtășesc bucuriile, momentele mai dificile. Față de Laura niciodată nu am avut niciun secret. Sunt recunoscătoare divinității pentru faptul că mi-a oferit cea mai bună soră din lume, care anul ăsta urmează să se căsătorească cu alesul inimii ei.

Cum am ajuns să organizez nunta surorii mele

Un eveniment ce va avea niște schimbări, deoarece la restaurantul unde era închiriată sala pentru nuntă a avut loc un incendiu, motiv pentru care localul a fost închis. Veste pe care a primit-o viitorul mire în urmă cu câteva săptămâni. Dar nu l-am lăsat să-i spună Laurei, pentru că aștaptă cu nerăbdare ziua nunții ei, iar o astfel de anulare ar fi făcut-o să sufere.
Atunci mi-a venit ideea să organizez nunta pe malul mării, la Hotel Opal unde era programată ședința foto, cu o zi înainte ca mirii să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu.

Hotel Opal este locul unde obișnuim să ne petrecem vacanțele împreună cu familia și tot aici sora mea l-a întâlnit pe viitorul ei soț.

Hotel Opal, un loc ideal pentru evenimente  de neuitat

Laura și-ar fi dorit să-și facă nunta la mare , însă părinți lui nu a fost de acord cu aceasta idee și a fost nevoită să renunțe. Dar cum se spune: „Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să se întâmple”. Așa se va întâmpla și în cazul surorii mele care va avea parte de o nuntă surpriză.

Tot ce trebuia să fac a fost să sun la Hotel Opal și să întreb dacă în loc de petrecerile burlacilor și burlăcitelor ședința foto, să fie organizată nunta.
Nu am mai stat pe gânduri și am sunat la Hotel Opal care se află în partea nordică a pensiuni Cap Aurora la 50 de metri de plajă. Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe litoralul românesc. Turiștii se pot bucura de peisajul spectaculos dintre pădurea Comorova și Marea Neagră. Aici găsim terase cu vedere la mare, spații verzi cu vegetație luxuriante, un loc ideal pentru relaxare.

Vom avea parte și de momente de divertisment care se desfășură în aer liber pe toată perioada sezonului.
Hotelul Opal ne oferă și oportunitatea de avea cele mai reușite evenimente la mare. Începând de la nunți, botezuri, aniversări, banchete de absolvire, până la întâlniri de afaceri.

Acest hotel ne pune la dispoziție o sală de conferințe de aproximativ 80 de locuri. Este o sală cu o lumină naturală, cu toate dotările necesare și se poate fi aranjată pentru orice tip de eveniment de afaceri sau prezentări. În plus personalul va fi la dispoziție și se va asigura ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții.

La hotel Opal am putut reorganiza nunta într-un timp foarte scurt

După ce i-am explicat cele întâmplate celui de la recepție, această m-a rugat să aștept câteva minute, ca să întrebe dacă se poate face aceasta modificare. Apoi am primit răspunsul pe care mi-l doream.
Atunci mi-a făcut legătura cu un coleg de-al lui care m-a sunat pe WhatsApp ca să-mi prezinte un restaurant pentru evenimente. Acel reprezentant a început să-mi spun despre ofertele pe care le au, în timp ce eu am putut vedea sala. Apoi mi-a spus că acest local are 360 locuri interior și plus 120 de locuri pe cele 2 terase la malul mării, despre care știam că au un decor foarte elegant.

În acel moment mi-am spus că este un loc unde nuntașii se vor simți bine, se vor relaxa admirând peisajul de la malul mării și se vor bucura de acea zi alături de miri.
După aceea prezentare mi s-a spus că vor amenaja sala așa cum își doresc mirii. Așa că am cerut ca localul să fie decorat cu ornamente florale, care vor fi din trandafiri roși și crini, exact cum este dorința Laurei. Fețele de masă vor fi albe și husele scaunelor vor fi vișinii.
Apoi am vorbit cu bucătarul șef căruia i-am trimis meniul ales de miri. Știam deja că fiecare preparat va fi pregătit cu multă atenție de maeștrii bucătari care gătesc în bucătăria hotelului, astfel vor fi niște bucate ce vor atinge așteptărilor fiecărui invitat.

Nu-mi venea să cred că în mai puțin de o oră am găsit un loc superb, pentru a organiza o nuntă de vis. Dar trebuie să recunosc că nu aș fi reușit această performanță fără ajutorul echipei de profesioniști de la Opal, care au grijă ca orice eveniment de la malul mării să fie unul de succes.
Pentru ca toți invitații să poată ajunge la nuntă, am închiriat două microbuze de la o firmă, care mi-a pus condiția să le asigur eu locurile de parcare. Dar  Hotel Opal oferă locuri de parcare gratuite, lucru ce m-a liniștit.
Mai trebuia să anunț oamenii de schimbarea localului și să-i rog pe fiecare în parte să nu spune nimic despre asta Laurei.

Pe terasa de hotel Opal mirii vor avea ce mai frumoasă cununie religioasă.

 

Mai aveam o problemă de rezolvat și anume cununia religioasă care era programată pe 5. Însă am vorbit cu preotul pe care am reușit să-l conving să oficieze ceremonia religioasă la local, care va avea loc pe una dintre cele două terase hotelului.
Pentru acest eveniment terasa va fi amenajată cu tul alb, cu flori naturale și luminări parfumate.

La aceasta nuntă și copiii vor avea parte de o surpriză

Vă fi o nuntă la care copii nu se vor plictisii nicio clipă, deoarece în curtea hotelului este parc de distracții, unde aceștia se pot juca, iar în interior este o sală de joacă. Această sală este dotată cu trambuline, perete interactiv de cățărat, trasee presărate cu aventuri, jocuri și jucării pentru copii de toate vârstele. În acest loc orice copil va fi fericit, în timp ce părinții se vor relaxa.

Deja simt că va fi un eveniment de neuitat, iar sora mea va fi cea mai fericită și cea mai frumoasă mireasă din acest an. O fericire ce i-o doresc să o simtă în fiecare zi lângă omul pe care ea îl iubește.

La hotel Opal găsim cea mai ofertantă cazare la mare 

Încet, încet se apropie sezonul concediilor și toții ne dorim ca acele zile să fie cele mai reușite din an. Vrem să ne odihnim, să ne bucurăm de cei dragi, să uităm de orice grijă, motiv pentru care suntem foarte atenți unde vom pleca în concediu. În asemenea momente devenim foarte pretențioși, mereu căutăm ceva mai bune cazării, în același timp să fie la un preț accesibil.

 

Pentru cei care v-ați hotărât ca anul ăsta să vă petreceți vacanța pe litoralul românesc, Hotelul Opal v-a pregătit cele mai bune oferte pentru  cazare la mare.
Hotelul Opal a trecut recent printr-un proces de modernizare, pentru a  oferii turiștilor un sejur de vis. Aici vom găsi camere și apartamente foarte primitoare. Ele sunt dotate cu tot ce trebuie pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă. Plus în curte este amenajată o plajă către mare, astfel este de ajuns să ieși din hotel și să te așezi pe un șezlong pentru a te bucura de soare și de briza mării.

Este un loc rupt din Rar așa cum îmi place să-l consider și vă asigur că aici veți avea cea mai frumoasă vacanță din viața voastră. Până data viitoare numai bine!

 

Articol scris pentru proba 13 SuperBlons Spring 2022

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *