Cei de la Curățare saltea m-au ajutat să scap de insomnii

Spread the love

 

De la o vreme mă trezesc bine dispusă dimineața și plină de viață, asta datorită faptului că dorm foarte bine. Dacă înainte aveam nopți albe în care mă foiam de pe o parte pe alta, acum am ajuns să vorbesc la timpul trecut despre toate astea pentru că am aflat ce-mi cauza insomnie. O să vă dezvălui o nouă descopere de a mea. În cele ce urmează vă voi vorbi despre cum am reușit să dorm mai bine:

S-a dovedit științific că somnul este foarte importat pentru un stil de viață sănătos. În timp ce dormim corpul nostru se relaxează și se încarcă cu energie, iar pentru a avea un somn cât mai odihnitor ai nevoie de o cameră curată, aerisită, un pat confortabil. Însă până acum câteva zile mă confruntam cu o problemă. Chiar dacă făceam zilnic curățenie, aeriseam, ștergeam praful, cu toate astea în casa mea persista un miros greoi ce îl simțeam, mai mult noaptea când nu puteam dormi.
Problema aceasta mă preocupa cel mai mult până când am realizat că mirosul venea de la salteaua pe care o am de zece ani și nu am curățat-o niciodată. Atunci mi-am spus că e o problemă care trebuie rezolvată cât mai repede.

Cum am descoperit firma Curățare saltea la domiciliu

 


Am întrat pe internet și am început să caut informații despre curățarea saltelelor. Am găsit tot feluri de variante care mi se păreau foarte dificile și în plus îmi era frică să le aplic pentru a nu-mi strica salteaua. Motiv pentru care mi-am continuat căutările.
Deoarece am o saltea ortopedică și scumpă în același timp, îmi doream să găsesc cea mai bună soluție și cea mai ușoară. După câteva minute am descoperit site-ul firmei Curățare saltea care are o echipă de specialiști în curățarea saltelelor de orice tip și foarte dedicați muncii lor.
Am fost plăcut surprinsă de descrierea acestei firme, care de 15 ani oferă servicii de curățare a saltelelor la domiciliu în București și în Ilfov. Echipa de la Curățare saltea este foarte dedicată în tot ceea ce face și mereu găsesc o soluție de a scoate orice pată de pe suprafețele saltelelor. Folosesc cele mai profesionale echipamente de igienizare și curățare în profunzime a saltelelor pentru eliminarea petelor galbene de transpirație, urină sau orice fel de secreții și mirosuri neplăcute.
Aceasta firmă ne vine în ajutor cu cele mai bune servicii de curățare saltele și după închiriere sau după renovarea locuinței. Curățare saltea oferă igienizarea periodică ale saltelelor din hoteluri și pensiuni partenere.
Fără să mai stau pe gânduri, am sunat la numărul de telefon de pe site-ul Curățare saltea și am făcut o comandă. În mai puțin de două ore echipa specialistă în curățarea statelor a fost la mine. După ce mi-au făcut o reducere pentru a doua salteaua din camera mamei care avea și ea mare nevoie să fie curățată, s-au apucat de treabă.

Într-o oră saltele mele arătau ca noi

 

Mă uitam cum acești specialiști curățau saltele cu cele mai bune soluții și cele mai performante aparate. Pentru a îndepărta orice pată sau miros neplăcut au folosit un aparat cu abur la temperatură de peste 90 de grade, iar pentru igienizarea saltelei o lampă cu raze UV de tip C cu unde scurte în intervalul 100 – 280 nm, fără substanțe chimice. Acest aparat de igienizare lasă suprafețele 100% uscate, astfel salteaua poate fi folosită imediat după curățare.
Observam cum de la un minut la altul saltelele deveneau tot mai curate. Aparatele pe care le folosesc cei de la Curățare saltea nu doar îndepărtează petele de pe suprafețe, ci și bacteriile și acarieni din saltea, astfel aceasta va fi curățată și pe interior.

După o oră saltele mele arătau ca noi, nu mai aveau nicio pată. Au fost curățate în cel mai mic detaliu, s-a insistat la orice pată până când aceasta se îndepărta și spre surprinderea mea acel miros greoi din casă dispăruse.

Cât de important este ca o saltea să fie curățată periodic.

Deoarece specialiști de la Curățare saltea s-au speriat cât de murdare erau saltele, înainte de a pleca mi-au spus cât de important este igienizarea a unei saltelei. Mi-au explicat că o saltea trebuie să fie curățată periodic chiar și atunci când suprafața pare curată, pentru că în interiorul ei se adună bacterii, ciuperci, acarieni foarte dăunătoare sănătății. Ei mi-au recomandat igienizarea a saltelelor o dată pe an pentru a preveni alergiile și afecțiuni ale pielii și pentru a avea un somn cât mai odihnitor.

Într-adevăr după aceasta curățare a saltelelor am început să dorm foarte bine, iar dimineața mă trezesc odihnită, plină de energie și bine dispusă. Acea stare o are și mama care mereu tusea în timpul nopții fără să știm motivul, dar se pare că era din cauza microbilor adunați în saltea. Acum ea se bucură de un somn liniștit și sănătos.
Pot să spun cu mâna pe inimă că igienizarea saltelelor cu specialiștii de la Curățare saltea, a fost cel mai bun lucru făcut de mine pe anul acesta. Vă recomand cu încredere aceasta firmă. Mai jos veți găsi datele de contact ale acestei firme.
Până data viitoare vă doresc numai bine și dacă vă confruntați cu insomnii asigurați-vă că salteaua voastră de pat este curată.

Datele de contact a firmei:
Tel 0772 128 408
Email info@curataresaltea.ro

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *