Biletul pentru o nouă călătorie

Spread the love

 

 

 

 

 

Să particip sau  nu? E o întrebare ce s-a tot plimbat prin mintea mea din momentul în care s-a dat startul înscrierilor la cea a 25-a ediție SuperBlog. O superbă competiție la care am participat acum un an și spre bucuria mea am reușit să trec prin toate cele 25 probe.

Ce înseamnă competiția SuperBlog? 

Pentru mine a fost   cea mai frumoasă experiență de până acum ca Blogger, din care am aflat lucruri noi. Mi-am mai dezvoltat imaginația, am reușit să scriu mai repede și pe subiect fără a mă lungi prea mult. Dar in același timp a fost și un carusel  a emoțiilor. Pe toată perioada concursului am trecut prin diferite stări, de la  bucurie, mulțumire, uimire (pentru că am luat note mari, la care nici îndrăzneam să visez)  și până la nervi, oboseală.

Competiția  SuperBlog e foarte ofertată pentru noi bloggerii, deoarece ne  ajută foarte mult la dezvoltarea în tot ce înseamnă advertoriale și imaginație. Pur și simplu eu  timp de două luni am fost în 25 excursii  imaginate. Iar în loc de fotografii pe care obișnuim să le facem în timpul unei călătorii, eu scriam câte un articol despre tot ce  vedeam cu ochii minții.

Motivul pentru care aleg să particip la aceasta competiție 

Primul motiv ce m-a determinat să mă apuc de scris, a fost faptul că atunci când scriu mă eliberez de propriile gânduri , povestesc despre cea ce simt, despre dorințele mele. Dar  îmi place și să scriu după teme stabilite deja.

Da,  îmi plac temele chiar și acele care mă scot din zona mea de confort și mă pun dificultate, pentru că așa am ajuns să acumulez cât mai multe cunoștințe și să înțeleg mai bine anumite subiecte. Iar participarea la SuperBlog îmi oferă această șansă.

Nu doar am învățat foarte multe lucruri datorită brandurilor care mă duceau în călătorii imaginare, ci am descoperit că unele dintre din ele au concepte gândite în așa fel încât să încurajeze protejarea mediului înconjurător. Idei pe care mi-a făcut plăcere să le promovez, pentru că e de datoria noastră să avem grijă de natură și să-i facem pe copii, nepoții noștri să înțeleagă cât e de important să fim prietenoși cu ea.

Provocarea toamnei 

Poate vă întrebați de ce am avut nevoie de timp ca să mă decid dacă să mă înscriu sau nu la aceasta competiție.  Participarea la SuperBlog pe cât de frumoasă e, pe atât de solicitantă  e. Însă îți oferă și a doua oportunitate de a  participa doar la anumite probe, astfel ai ocazia să te concentrezi mai mult pe cele alese de tine.

Deși sunt o persoană dintr-o bucată și când mă apuc de un lucru îl duc cap coadă fără ocolișuri, dar de ce nu aș face altfel de dată asta? să scriu câte probe voi reuși.

Vreau să-mi acord mai mult timp pentru a mă putea concentra pe probele pe care le voi alege, încât să observ fiecare lucru în parte. Vreau și de aceasta dată să mă pun la un nou test, așa că îmi iau un bilet pentru prima călătorie a 25-a ediție  SuperBlog, cu promisiunea că vă voi povesti aici cum a fost.

Înscrierea la SuperBlog e prima mea provocare din aceasta toamna și sper că vor urma alte la fel de îneresante. Dar tu, cititorule drag de ce provocări ți-ai dori să ai parte în următoarea perioadă?

Acest articol a fost publicat în Acasă, Evenimente. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *