Decorațiunile  de pe Answear.ro dau un aspect nou casei mele

Spread the love

 

 

                                                                      sursa foto Google

Într-o dimineață în timp ce îmi beam cafeaua priveam  peisajul în culori pierdute, cum frunzele cădeau din copaci, la picăturile de rouă ce se prelingeau pe firele de iarbă încă verzi. Atunci mi-am dat seama că a venit timpul pentru pregătirile de iarnă care pentru  mine sunt puțin mai diferite față de cele obișnuite și despre ele voi povesti astăzi. Deci stați pe aproape pentru că vă voi dezvălui un mare secret referitor la această perioadă.

Foarte multe persoane  toamna au o stare generală proastă, din cauza vremii umede și reci, ieșirile în aer liber devin  mai rare. Ceea ce le face să tânjească după  vara care a trecut  prea repede. Gândul la weekendurile pe care le vor petrece mai mult în casă, le deprimă. Prin asemenea stări am trecut și eu mulți ani la rând, până când am înțeles că  trecerea de la un anotimp la altul e de fapt un proces de adaptare. Aveam nevoie de o anumită pregătire atât psihică cât și fizică pentru perioada care va urma.

Cum am reușit să-mi creez o stare de bine

Am realizat că stă în puterea mea să-mi creez o stare de bine indiferent că e vară, toamnă sau iarnă. Cu toate că mă aranjam, purtam ținutele care îmi plăceau, totuși când venea toamna deveneam apatică. Însă am înțeles că nu doar stilul meu vestimentar și accesoriile pe care le port îmi oferă o stare pozitivă, ci tot ce e în jurul meu. Motiv pentru care  m-am hotărât să fac niște schimbări în casă, în așa fel încât să devină un loc unde să-mi facă plăcere să petrec timpul în sezonul rece. Așa au ajuns în locuința mea să se regăsească cele mai frumoase decorațiuni, pe care le-am găsit pe site-ul de unde obișnuiesc să-mi fac cumpărăturile.

Da, cu siguranță că v-ați dat seama, este vorba despre magazinul online Answear.ro, ajutorul meu de nădejde atunci când îmi doresc o schimbare sau când îmi fac bagajul pentru vacanță. Despre cumpărăturile mele de pe acest site am mai povestit și într-un articol anterior. Acest mall online, așa cum îl văd,  îmi oferă avantajul de a  găsi cele mai frumoase articole vestimentare și accesorii într-un singur loc.

Ca să nu ne mai pierdem timpul prin diferite magazine atunci când facem cumpărături, Ansewear.ro ne pune la dispoziție peste 500 de produse de la cele mai populare branduri de  lifestyle și  mărci de renume. Iar acum pe acest site ne putem bucura de noua categorie Home & Lifestyle creată special pentru casele noastre.

Answear.ro mi-a oferit cele mai potrivite decorațiuni pentru casă

 

 

Pentru ca acasă să devină cel mai frumos loc al nostru, anul acesta cei de la Answear au lansat categoria Home & Lifestyle cu cele mai alese accesorii și decorațiuni. Pornind de la un set de pahare și cești, din care ne va face plăcere să savurăm băuturile  noastre preferate, la accesorii, decorațiunii și până la textile care  au fost  create special pentru a da o atmosferă aparte întregii locuinței. Toate aceste articole Ansewear.ro le propune pentru a ne înfrumuseța locuința ca zilele friguroase petrecute în casă alături de dragi să fie luminoase și pline de bucurie.

Aceste articole au fost sursa mea de inspirație în timp ce îmi făceam planul pentru a-mi decora casa  în așa fel am reușit să-i dau o eleganță aparte. După ce am analizat cu atenție categoria Home & Lifestyle, am ales produsele care s-au potrivit cu ideile mele pe care le aveam pentru decorul casei.

Accesoriile din categoria Home & Lifestyle dau un aspect aparte locuinței mele

Doream ca în căsuța mea  să se regăsească obiectele care mă reprezintă și să-mi facă plăcere să le privesc.

 

 

Cum e de exemplu acest accesoriul Designworks Ink clepsidra de birou ce a devenit foarte special pentru mine. De fiecare dată când  privesc această clepsidră îmi reamintesc că le pot face pe toate, mai puțin să opresc timpul în loc. Atunci îmi dau seama că fiecare minut din viața mea e foarte prețios și ar fi păcat să-l las să treacă fără să nu-mi urmez visurile, să nu fiu fericită, fără să nu le spun celor dragi cât îi iubesc și că mă simt binecuvântată  pentru că îi  am alături de mine.

 

 

 

Pentru că fotografiile sunt speciale pentru fiecare dintre noi, vă voi spune că în categoria Home & Lifestyle am găsit cele mai frumoase rame foto. Pur și simplu aceste rama foto în care am pus și urmează să pun poze cu oamenii dragi, dau o eleganță casei mele.

 

 

De când mă știu am fost mai friguroasă, motiv pentru care  în această perioadă obișnuiesc să mă îmbrac mai gros sau când stau în casă să mă învelesc.  Spre bucuria mea pe https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/textile/paturi-pleduri-si-cuverturi-de-pat  am găsit exact pătura de care aveam nevoie.

E o pătură moale, plăcută la atingere, foarte călduroasă și culoarea ei se potrivește perfect cu nuanțele din camera mea. Cu aceasta păturică  serile reci de toamnă  sunt mai călduroase și relaxante.

 

 

Acum în casa mea dăinuie un parfum de flori datorită difuzorului de arome care îmi dă o stare liniștită și mă îndeamnă să visez. Acest difuzor de arome are o formă elegantă, ceea ce îl face și un accesoriul foarte frumos  pentru orice încăpere.

Acestea sunt cele mai importante piese care au dat un nou aspect locuinței mele. Ar mai fi câteva decorațiuni pe care le-am achiziționat tot din categoria Home & Lifestyle la fel de interesante, dar nu vreau să mă lungesc prea mult, așa că vă invit pe Answear.ro unde le veți putea descoperi singuri.

Cu punctele AC reușesc să-mi cumpăr fiecare lucru dorit

Înainte de încheiere doresc să vă mai spun și despre programul de loialitate Answear Club în care sunt înscrisă și unde pot aduna puncte AC.

Acest program îmi oferă posibilitatea de a acumula puncte AC la fiecare comandă și pe care le pot folosi timp de 100 zile la următoarele comenzi, astfel prețul unui produs poate scădea chiar și cu 50%. Punctele AC sunt un mare avantaj pentru mine, deoarece ele mă ajută să-mi iau lucrurile mult dorite, pe care înainte nu-mi permiteam să le cumpăr.

 

 

De exemplu cum a fost și când am văzut niște organizatoare bijuterii pe Answear.ro  foarte frumoase și de la care nu mi-am mai putut lua gândul. Atunci m-am decis să adun punctele AC de la fiecare comandă și când l-am cumpărat am primit o reducere de 35%.

Acest  organizator de bijuterii mult dorit, nu doar a devenit  unul dintre obiectele mele preferate, dar mi-e și foarte util.

Cam astea au fost pregătirile mele pentru sezonul rece, pe care în mare parte îl voi petrece în casă bucurându-mă de aceasta atmosferă plăcută și de parfumul florilor. Însă vă îndemn și pe voi să vă decorați casele pentru  a vă bucura din plin de orice clipe a unei zile, indiferent de anotimp.

Articol scris pentru proba 1 SuperBlog 2022

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *