Cu un cadou de pe Mindblower.ro aduc bucurii celor dragi

Spread the love

 

 

 

Dacă cineva te-ar întreba care este cel mai mare dar din viața ta,  ce ai răspunde? poate că răspunsul tău ar fi faptul că exiști, că poți face orice, să ajungi oriunde, etc. Te asigur că orice răspuns ar fi  corect, deoarece ele chiar sunt niște daruri, însă înainte de-a le primi, ai fost și ești un dar născut din iubire la fel ca mine.

Da, suntem darul iubirii pe care îl oferim mai departe oamenilor dragi din viața noastră. Deci darul cel mai mare pentru fiecare dintre noi e dragostea și cât timp vom trăi pe acest pământ o vom căuta. E sentimentul ce ne îndeamnă să facem cele mai frumoase gesturi. Cel mai simplu mod prin care ne putem arată iubirea sunt cadourile dăruite din suflet, care spun o poveste despre noi. Un cadou e ca o șoaptă de iubire, arătă aprecierea noastră față de o persoană dragă și alături de acest dar  punem cele mai frumoase mesaje.

Pentru mine alegerea unui cadou nu era ușoară

Mereu am îmbinat utilul cu plăcutul chiar și atunci când aleg un cadou, el trebuie să fie practic. În același timp trebuie să fie o certitudine a dragostei și să transmită emoții. În spatele fiecărui cadou e o adevărată muncă, implicare, ore întregi de gândire, efort fizic. O muncă pe care înainte nu reușeam s-o duc la bun sfârșit, pentru că din cauza unor probleme de sănătate pe care le am, îmi era imposibil să umblu din magazin din magazin după cadouri. De fiecare dată trebuia să rog pe cineva să le cumpere. De multe ori cadourile nu erau așa cum mi le imaginam, lucru ce era destul de frustrant. Cu toate astea nu aveam ce face, decât să le accept și să-mi spun că data viitoare va fi mai bine.

Însă de fiecare dată era la fel, asta până când am descoperit o altă variantă pentru a lua cadouri și spre surprinderea mea orice dar devenea din ce în ce mai frumos. Această variantă este MindBlower.ro, o platformă dedicată cadourilor care pot fi dăruite din suflet pentru suflet. Odată ce am ajuns pe acest site am fost  uimită de fiecare cadou în parte care e special și menit să aducă  zâmbete pe chipul celui drag. Din primele clipe ideile celor de la MindBlower pentru cadouri m-au surprins în cel mai plăcut mod. Toate erau minunate încât am avut senzația că mă uit în casa lui Moș Crăciun prin gaura cheii.

Fie că urmează să participăm la un eveniment, la petreceri onomastice, fie că intenționăm să facem o surpriză, aici găsim cadoul perfect pentru orice ocazie. Un univers al cadourilor create să fie simboluri a recunoștinței și  aprecierii. Echipa MindBlower ne dovedește că un cadou cât de mic ar fi, poate să fie valoros dacă e ales cu atenție. Din 24 în 24 h pe acest site vom găsi ideile specialiștilor care face ca orice dar să fie unic, ei ne ajută să alegem cele mai minunate cadouri. E un concept bine gândit care de a lungul anilor a făcut posibil ca peste 100 000 de cadouri pentru bărbați, femei și copii să fie motive de bucurie.

Cadourile alese de pe MindBlower.ro sunt speciale

 

 

Perioada în care mă străduiam să găsesc cadouri e la timpul trecut. Acum mulțumită celor de la MindBlower care îmi pune la doar un click distanță cele mai speciale cadouri, mi-e foarte ușor să fac surprize celor dragi. Anul acesta de ziua mamei mele, care e sprijinul și puterea mea, i-am luat o saltea pentru masaj. Cu acest cadou am reușit să-i dovedesc recunoștința pe care o am față de ea și cât de mult o apreciez pentru tot ceea ce face pentru mine.

Când eram mică adormeam doar dacă mama îmi cânta, vocea ei caldă mă liniștea, aveam sentimentul că plutesc și îi spuneam că atunci când voi fi mare am s-o duc pe un norișor pufos. Era o promisiune ce părea de neatins, dar datorită Saltelei Norișor pe care am găsit-o pe MindBlower.ro, în categoria dedicată cadourilor pentru femei, am putut să mă țin de cuvânt.

 

Mama a fost fascinată din prima clipă de această Saltea Norișor care are o telecomandă de control, trei nivele de intensitate, funcție de căldură, 4 zone de vibrații ideale pentru gât, spate, zona lombară și picioare. Datorită facilităților acestei saltele, masajul este o adevărată terapie care reduce durerile de sparte, a mușchilor oferind o stare plăcută și relaxantă, altfel mama are senzația că plutește pe un nor.

Cele mai frumoase cadouri pentru bărbați le găsesc pe MindBlower.ro

Eram conștientă de faptul că și bărbații adoră să fie surprinși și se bucură de fiecare dată când primesc un cadou pe placul lor. Acest lucru de multe ori mă punea în dificultate. Cădea cerul peste mine atunci când trebuia să  fac un cadou tatălui, fratelui sau prietenilor, pur și simplu nu știam ce să le iau. Însă pe MindBlower.ro am parte de cele mai frumoase idei de cadouri pentru  bărbați după care mă pot ghida, astfel reușesc să surprind orice bărbat.

Dacă tot am început să scriu despre MindBlower, nu pot să nu menționez și o trăire pe care am avut-o atunci când am oferit unul dintre cadourile de pe acest site.

 

 

Fratele meu e mare fan a cocktail-urilor și nu știu cum reușea dar când eram copii făcea tot feluri de sucuri din fructe foarte delicioase, încât i-aș fi dat orice doar ca să-mi facă un suc. Pasiunea lui pentru băuturile răcoritoare i-a fost asul din mânecă care l-a ajutat să-și atragă prietenii, în felul ăsta și-a cucerit soția care odată ce a băut dintr-un cocktail făcut de el s-a îndrăgostit. Peste câțiva ani m-au invitat la sfințirea locuinței lor, ceea ce a însemnat și un dar de casă nouă, care îmi doream să fie unul foarte special.

 

 

Recunosc că mi-a luat ceva timp până ce m-am decis asupra acestui cadou, dar s-a meritat efortul, pentru că datorită lui am adus multă bucurie în sufletul fratelui și al soției lui. Mi-am dorit să fie un dar semnificativ care să se lege de povestea lor de dragoste, să le fie util și în același timp un cadou special care putea să-l impresioneze pe fratele meu. Atunci am ales un set cadou Cocktail Shaker XL cu 12 accesorii de pe Mindblower.ro, când l-am văzut, am știu că era dorul pe care îl căutam.

Cu acest cadou mi-am făcut fratele fericit nu doar în acea zi, ci de fiecare dată când folosește acest set de cocktail. E un cadou pentru care nu mai știa cum să-mi mulțumească. Bucuria lui a fost un balsam pentru sufletul meu.

Cu ajutorul MindBlower.ro orice dorință se îndeplinește

 

Scriu despre cadouri și ce să vezi? mi s-a făcut dor să mai aleg un cadou și dacă tot se apropie Halloween-ul, o sărbătoare ce îi fascinează pe copii, m-am gândit să le fac o surpriză nepoatelor mele. Ele de mici au iubit-o pe Mica Sirenă, știu toate desenele animate cu ea și mi-au spus că anul ăsta de Halloween și-ar dori să se costumeze în sirene, dar nu au costume. Atunci nu am spus nimic, însă știam deja ce aveam de făcut ca să le îndeplinesc dorința.

Îndată ce voi încheia acest articol, voi intra pe MindBlower.ro și am să comand două pături cu coadă de sirenă. Cu aceste pături nepoțelele mele  vor fi micele sirene în noaptea de Halloween, se vor imagina în ocean reinterpretând scene din desene animate. Presimt încă de pe acum că vor dormi învelite, ceea ce îi va liniști pe părinți.

Este atât de simplu să dăruim zâmbete celor dragi, să-i înseninăm zilele cu un mic gest, cu un mesaj de bună dimineața, să petrecem timpul alături de ei la ceas de seară și să le spunem că-i iubim. Suntem darul dragostei și la rândul nostru oferim iubire, iar cei de la MindBlower ne vin în ajutor cu sugestii prin care ne putem arăta iubirea.

Iată și câteva idei drăguțe de cadouri, pe care le-am ales să le împărtășesc cu voi

 

 

Ca să-i oferim un zâmbet celui drag, am putea alege de pe MindBlowe.ro un proiector de tavan led cu boxă și doar cu o apăsare de buton va aduce oceanul în orice casă. Clipele petrecute alături de cei dragi vor fi acompaniat de sunetul valurilor. O pereche de șosete cu un mesaj haios ar putea fura multe zâmbete persoanei dragi chiar și în zilele înnorate. De multe ori cele mai frumoase cuvinte sunt scrise, un carnețel cu scrisori în care ne putem exprima mesaje, va fi un mic cadou în fiecare zi.

Cadourile mici pot  aduce multă bucurie. Deci să nu mai pierdem timpul și să alegem cadourile oferite de MindBlower.ro, ca să le spunem oamenilor din viața noastră cât de mult îi iubim.

Articol scris pentru proba 5 SuperBlog

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *