Bijuteriile Anyoli sunt pecetele iubirii

Spread the love

În urmă cu câteva zile admiram inima roșie din brațele ursulețului pe care îl am pe birou. La un moment dat mi-am închis ochii și am început s-o desenez în gând mângâind fiecare linie în parte. Două linii simple și totuși când ele se împreunează devin simbolul iubirii care face legătura între Dumnezeu și om. De fiecare dată când  vorbesc sau scriu despre iubire mă gândesc la dragostea Lui nemărginită care are pentru noi și la persoanele dragi din viața mea.

În acest moment gândul meu se îndreaptă spre cele trei prietene ale mele pe care le-am cunoscut pe internet și pe măsură ce vorbeam ne apropriam, astfel am devenit ca patru surori care se susțin una pe alta.  Cu ele pot vorbi despre orice, le împărtășesc durerile, bucuriile, emoțiile, dorințele mele. Chiar dacă problemele noastre de sănătate ne împiedică să ne întâlnim, știu că sufletește sunt alături de mine, iar eu alături de ele. Am  construit o relație atât de puternică încât simțim când una dintre noi nu se simte  bine și atunci începem să discutăm despre ceea ce îi s-a întâmplat. Aceste super girls așa cum le alint îmi sunt foarte dragi și de fiecare dată când vorbesc cu ele îmi imaginez că stăm toate patru într-un foișor, cu ochii minții le privesc pe fiecare în parte, le zâmbesc, parcă le aud vocile și atunci le îmbrățișez în gând.

Datorită prietenelor mele care au crezut în mine și în darul pe care l-am primit de la Dumnezeu, am ajuns să scriu pe acest blog. Este  minunat când ți se spune că vei reuși să-ți atingi visurile, că prin felul tău de a fi și prin ceea ce faci ai putea să fi o sursă de inspirație pentru alți.  Aceasta susținere și iubire din partea lor pe care o simt venind  spre mine e un balsam pentru sufletul meu și ca să fiu mai aproape de ele m-am gândit  să le ofer un simbol al prieteniei noastre. Știam deja că  simbolul va fi una dintre bijuteriile Anyoli cu stocare inteligentă.

O bijuterie Anyoli este creată să fie un izvor al emoțiilor

 

 

De ce o  bijuterie  Anyoli? pentru că aceste bijuterii cu pandantiv  sunt mai mult decât niște accesorii. Datorită tehnologiei după care sunt create acestea transmit emoții printr-un mesaj scris, vocale, video, astfel ele au capacitatea de a ne apropie de cei dragi chiar și de la distanță. O bijuterie cu stocare inteligentă  este menită să fie o șoaptă de iubire, ce va hrăni sufletul fiecărui om.

Cei de la Anyoli  creează bijuterii în așa fel încât să fie un cadou unic și cu o  semnificație aparte, prin el vom putea fi mereu aproape de cineva drag. Într-un colier inteligent cu perle naturale sau în orice bijuterie Anyoli  se pot încărca mesaje, fotografi, cărți, documente ce vor apărea  atunci când  aceasta va fi atinsă de ecranul telefonului. Cu acest cadou o persoană dragă va purta cu ea într-o bijuterie mesajele noastre, dar și documentele de care va avea nevoie.

Ideea de a le trimite prietenelor acest simbol o am de mult timp, dar voiam să-l găsesc pe cel potrivit. Recunosc că îmi place să mă uit la bijuteriile Alyoni pentru că  sunt speciale,  dar când trebuie  să aleg una dintre ele mi-e foarte greu. Așa a fost și când am ales bijuteria care a devenit simbolul super girls.

Bijuteria care a devenit simbolul al prieteniei noastre

Prima dată m-am gândit la un inel cu piatră Opal roz care ar fi fost pe placul prietenelor mele.  Într-un adevăr e unu dintre inelele inteligente ce poate transmită multă emoție dar după descrierea pietrei, mi-am dat seamă că  e menit să fie mesagerul  iubirii între doi  îndrăgostiți. Deja îmi imaginam cum el ar fi dărui acel inel cu stocare inteligentă iubitei lui, cum ea l-ar atinge de ecranul telefonului și în acel moment ar apăra cererea  în căsătorie. Apoi  toate amintirile lor ar fi putut să fie adunate în acest pandantiv. Atunci am înțeles că acest inel super, cu o putere de a uni doi oameni pentru totdeauna, nu era tocmai cel pe care îl căutam.

80% din mine spunea să aleg un colier cu  perle naturale care sunt benefice în dezvoltarea personalități și stimulează încrederea de sine. E un colier elegant ce poate fi piesa de rezistentă din orice ținută și care ne va face legătura cu sufletul unei persoană dragă. Frumusețea  acestuia colier era cât pe ce să mă facă zic ”da, ăsta este”, însă când mă uitam la el am observat că e un cadou mai mult pentru mamă, bunică, nașă, profesoară, decât pentru prietene. Atunci mi-am zis că prietenelor le voi trimite altă bijuterie, dar acest colier îl voi dărui  mamei  anul ăsta de Crăciun.

 

După câteva săptămâni de cercetare pe Anyoli.ro am ales unul dintre lănțișoare cu pandantiv care a devenit simbolul prietenei. Pur și simplu am simțit că acest lănțișor cu  piatră ocean este special, transmite o energie pozitivă, speranță și de fiecare dată când o privești ai senzația că auzi valurile oceanului care te liniștesc. Valuri ce au avut puterea să se transforme în iubirea mea pe care am trimis-o surorilor mele de suflet și dacă până acum nu le puteam îmbrățișa, acum o fac prin mesajele pe care le încarc pe acest pandantiv.

Acest pandantiv mă face să mă simt aproape de surioarele mele

Tot ceea ce mai aveam de făcut în acel moment, a fost să scriu mesajul pe care l-au citit prietenele mele  la primirea cadoului. Am scris același mesaj pentru toate trei deoarece le iubesc la fel și  primele mele gânduri  trimise către ele prin aceasta bijuterie au fost următoarele:

”Draga mea, tu ești unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le pot avea în această viață. Ești o lumină ce îmi luminează calea și o rază de speranță din zori de zi. Vreau să știi că te port în suflet și te îmbrățișez  în gând de fiecare dată când îți rostesc numele. Mă simt binecuvântată pentru că ne-a fost dat să ne cunoaștem și că ai devenit una dinte surorile mele de suflet, iar pentru a fi mai aproape de tine îți trimit aceasta bijuterie care de acum înainte va fi legătura între noi. De fiecare dată când vei atinge pandantivul de ecranul telefonului îți voi șopti cât de mult te iubesc”.

I hug you, super girl!

Cei trei pași care trebuie urmați pentru a citi mesajele încărcat pe pandantiv

În momentul în care prietenele mele au primit acest cadou de suflet, au trebuit să facă trei pași pentru a vedea mesajul de la mine.

1. Să se asigure că datele mobile, WiFi-ul sau NFC-ul sunt pornite.

2. Să instaleze pe telefon aplicația Anyoli.

3. Să atingă pandantivul de ecranul telefonului și să citească mesajul care va rămâne offline până când va fi înlocuit.

 

 

Aceste bijuterii inteligente au puterea de a da glas celor mai frumoase sentimente, în așa fel încât se vor naște emoții pe care nu le vom uita niciodată. Sentimente pe care reușesc să le transmit prietenelor mele care mi-au făcut o surpriză dăruindu-mi acest lănțișor. Acum toate patru avem acest lănțișor cu pendantiv prin care ne transmitem cele mai frumoase mesaje.

Datorită simbolului relația cu  dragele mele surioare a devenit mult mai puternică, asta pentru că zilnic gândurile noastre sunt încărcate în acest pandantiv și devin mărturisiri. Le simt prezența de fiecare dată când iau în mână bijuteria și  citesc, vizionez sau ascult mesajele lor, apoi le  trimit gândul meu.

Este minunat să vezi ce putere are o bijuterie atunci când tehnologia o transformă într-un  mesager al iubire și să devină un izvor a emoții. E  o lucrare frumoasă prin care Anyoli România face ca pietrele prețioase să aproprie oameni într-un mod special și îi îndeamnă să dea glas sentimentelor lor. O bijuterie Alyoni este ca și aceste două linii ale inimii, doar că ea unește două suflete într-o dragoste puternică sau într-o prietenie pentru totdeauna.

Articol scris pentru proba 12 SuperBlog 2022

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate. Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *