Doza de energie din produsele Fares

Spread the love

Cu toții ne dorim să ne atingem obiectivele, fie pe plan personal, fie pe plan profesional. Unii își doresc să aibă casa, mașina cea mult visată, vacanțe în străinătate. Alții vor să ajungă afaceriști, să devină recunoscuți prin talentul lor. Pentru aceste dorințe muncim mult zi de zi. Suntem atenți la orice detaliu prin care putem să ne atingem țelurile, Din acest motiv ne consumăm toată energia fără a ne mai păstra nicio rezervă. Astfel, de cele mai multe ori ajungem să avem probleme de sănătate.

Cum mi-am schimbat viața cu ajutorul celor de la Fares

Foarte puțini dintre noi realizăm că pentru a avea succes, mai întâi trebuie să avem un stil de viața sănătos, lucru pe care nu-l știam nici eu până când am descoperit produsele 100% naturale de la Fares care recoltează peste 200 tipuri de plante, care sunt testate și prelucrate cu grijă de o echipă specializată în laboratoarele firmei, pentru a le oferi clienților o gamă variată de ceaiuri, siropuri și remedii 100 % naturale pentru diferite afecțiuni.

Pentru stilul meu sănătos pe care îl am acum, sursa mea de inspirație a fost cea mai bună prietenă.

Cum am aflat despre Fares

În urmă cu ceva vreme am avut o perioadă grea, când oboseam, amețeam, nu mai mă puteam concerta și eram foarte nervoasă. Deși știam că trebuie să fac ceva pentru a-mi recăpăta vitalitatea, nu-mi dădeam seama ce pot face. Îmi era din ce în ce mai rău, începusem să tușesc. Din cauza asta i-am făcut o vizită amicei mele, medic nutriționist de peste 20 ani. Atunci ea mi-a schimbat viața radical.

– Hei, ce faci? Ce ai pățit? Mă întreabă Paula în timp ce eu intru în casă.

– Nu știu ce am, dar nu mi-e bine. Apropo, ai o pastilă de tuse?

– Știi prea bine că la mine în casă niciodată nu vei găsi niciun fel de pastilă, ci doar remedii naturiste. Dar am să-ți fac un ceai din gama Plantusin de la Fares.

-Glumești,? Cum e posibil să-mi treacă tusea de la un simplu ceai?

– Ăsta, nu e doar un simplu ceai, ci Plantusin , un ceai special pentru tuse și sunt sigură că te vei simți mai bine.

E un produs din plante medicinale, printre care se numără teiul, cimbrul care ușurează expectorația, plus muguri de pin care ajută la decongestionarea căilor respiratorii.

În timp ce Paula descria ceaiul pe care îl beam, simțeam cum îmi desfundă nasul. Avea miros de ghimbir și era amar.

– Știu că nu are cel mai bun la gust, însă e un remediu foarte bun pentru viroze. În loc să iei nu știu ce pastile, mai bine să bei acest ceai natural.

– Într-adevăr e amar, însă îmi place gustul. Parcă ar fi o cafea cu piper. Dacă spui că e bun pentru tuse, am să-mi cumpăr și eu.

– Dar, draga mea, la cum tușești, îți recomand sirop Plantusin fără zahăr, tot din aceeași gamă. Are un conținut mai complex, mai multe plante care asigură o funcționare mai bună a aparatului respirator.

Este recomandat pentru diferite tipuri de patologii, în cazuri de răceală sau gripă, dar și laringita, bronșită.

– Sună foarte interesant, chiar m-ai făcut curioasă să vad ce efect va avea.

– Dacă vrei altceva, ai putea lua Plantusin capsule moi, ce conțin extrase din uleiuri esențiale printre care se găsesc: ulei din struguri, de lavandă, de fenicul, de dafin, care ajută la calmarea tusei.

– Practic e un medicament ca oricare altul, doar că e naturist fără substanțe chimice.

– Exact. Niciun produs de la Fares nu conține chimicale. Produsele sunt foarte eficiente.

– Să înțeleg că îți tratezi pacienții cu remedii de la Fares?

– Da, recunosc. Dacă nu ar fi exista această firmă minunată, care de ani de zile îmi pune pe tavă cele mai bune produse 100% naturiste, mi-ar fi fost greu, deoarece ar fi trebuit să caut fel de fel de remedii pentru fiecare afecțiune. Datorită Fares îmi desfășor activitatea cu mai multă pasiune.

Paula a descoperit tot felul de rețete nutriționiste și remedii pentru orice tip de afecțiune pe care le-a împărtășit pacienților. Așa a făcut și cu mine în acel moment. Mulțumirea ei față de aceste produse, m-a inspirat să aleg să mă tratez cu medicamente naturiste.

– Să știi că nu-mi place deloc cum arăți, ești foarte palidă și mai înainte am crezut că ai leșinat. Ce se întâmplă cu tine? M-a întrebat ea foarte îngrijorată.

– Nu știu exact ce am. Însă mă simt foarte slăbită, fără energie, nu mai am poftă de mâncare, sunt nervoasă, stresată, nu pot să dorm.

– Dar din ce motiv ești stresată?

– În ultimul timp am lucrat foarte mult la un proiect pentru serviciu, nu prea am avut timp să mă odihnesc și bănuiesc că ăsta ar fi motivul.

– Da, e din cauza oboselii Asta înseamnă că ai nevoie de un stimulent și nu poate fi decât complexul de vitamine pentru sistemul imunita

Acest remediu conține toată gama de vitamine extrase din drojdie de bere, grâu, orz, care ajută sistemul imunitar și sistemul nervos. E un complex care îți va da vitalitate și același timp te va liniștit.

– E ca un energizant și un remediu antistres în același timp, după câte înțeleg.

– E o gama largă de vitamine 100% naturale care te face să te simți bine în timpul tratamentului, dar și după ce îl termini.

– Tot ce spui acum mă face să cred că produsele Fares sunt foarte eficiente în orice situație.

Te asigur. De asta ți le recomand cu toată încrederea.

– Mersi! De acum produsele de la Fares nu au să mai lipsească niciodată din casa mea și ele vor fi sursa mea energie.

– Mă bucur că ai luat decizia asta. Ai să vezi cât de mult se va îmbunătăți starea ta de sănătate și te vei simți bine în orice zi.

– Sincer de abia aștept să încerc aceste remedii pe mi l-ai recomandat. Am să le testez pe toate rând pe rând.

– Și uite, pentru început te voi ajuta să descoperi acest gel de mâni Biosept de aloe vera și lavandă, un antibacterian care hidratează mâinile foarte utilă în această perioadă și noaptea vei avea un somn liniștit.

– Mulțumesc!

– Cu drag! Să-ți fie cu folos și să ai mai multă grijă de tine.

Am devenit sănătoasă cu Fares

 

După câteva zile remediile recomande de Paula începeau să-și facă efectul, astfel mă simțeam din ce în ce mai bine, eram din nou energică și reușeam să duc orice activitate la bun sfârșit fără să mă mai simt obosită.

Din acel moment, am devenit altă persoană, viața mea e alta, una bună mult mai bună, stările de rău au dispărut. ÎI mulțumesc Paulei, de câte ori ne vedem, pentru că m-a inspirat să-mi schimb stilul de viață.

Acum cu ajutorul produselor de la Fares pe care le folosesc zilnic mă bucur de fiecare clipă a vieții: fac sport, mă plimb, dorm, sunt liniștită. Pentru că mă simt bine, am ajuns să reușesc să fac tot ce-mi propun.

Articol scris pentru proba 3 SuperBlog

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Acasă, Publicitate și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *